Prste da poližete: Kako najlakše ispeći manje prase ili deo praseta u rerni
Oduševićete se!
20.04.2020.
13:48
Komentari (0)
Pogledajte kako možete najlakše ispeći manje prase ili deo praseta u rerni... Recept je lagan, a ishod se zna - lizaće te prste.
Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine

Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine
Pravi specijalitet: Posna sarma sa suvim šljivama (RECEPT)

Pravi specijalitet: Posna sarma sa suvim šljivama (RECEPT)
Zagrejte se i ojačajte imunitet: Ništa bolje ne leči od domaće supe! (RECEPT)

Zagrejte se i ojačajte imunitet: Ništa bolje ne leči od domaće supe! (RECEPT)
Potrebno je:
- Manje prase i lii deo praseta
- soli
- malo ulja
- malo piva za premazivanje
- nekoliko letvica za podmetanje
Prirema:
Meso dobro posoliti i utrljati so u prase, sasvim malo butove zaseći ako je deblje i tu staviti so.
Ispod praseta poredjati tanke letvice da nam se meso ne zalepi za pleh. U pleh sipati malo vode. Uključiti rernu na 250 stepeni pa je smanjiti na oko 170 stepeni C.
Možete pokriti i folijom koju ćete kasnije skloniti.
Povremeno meso premazivati pivom oli mešavinom ilja, vode i soli. Voditi računa da u plehu uvek bude vode. Kad je meso već pečeno nemojte sipati vodu više.
Da li je meso pečeno isprobajte nožem - probodite ga ako nož lagano ulazi znaćete da je pečeno.
Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)

Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)
Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!

Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!
Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje

Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje
OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću

OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću