Skip to main content
princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam

ŠTA SE DEŠAVALO iza ZATVORENIH VRATA? TAJNI SASTANAK prinčeva Vilijama i Harija sa OVOM osobom zabrinuo je mnoge!

Foto: Profimedia
Susret je imao emotivan i značajan trenutak u njihovim životima.

Prinčevi Vilijam i Hari su tajno sastanali sa Dajaninim nekadašnjim batlerom Polom Barelom. 

Kako su mediji pisali, kraljevska braća poslednji put su razgovarala sa njim posle njene sahrane 1997. kada je Hari imao 12, a Vil 15. Međutim, otkrili smo da su se sreli u Кensingtonskoj palati 2017. godine, nedelju dana pre nego što je Hari najavio veridbu sa Megan.

Кraljevski izvor je rekao:

- Bio je to vrlo skroman sastanak, ali su braća želela da razgovaraju sa nekim ko je bio blizak njihovoj majci. Postojali su neki aspekti njenog života za koje su smatrali da bi Pol mogao bolje da razjasni. Tražili su da se sve to drži u tajnosti i on je to poštovao - rekao je.

Princ Hari, princ Vilijam, princeza Dajana
Foto: Profimedia/ilustracija
ROĐEN JE KAO ZDRAVA BEBA, a onda je iznenada preminuo: JEFTINI TEST je mogao da mu spase život!

ROĐEN JE KAO ZDRAVA BEBA, a onda je iznenada preminuo: JEFTINI TEST je mogao da mu spase život!

Sanja Maletić U 50.GODINI NE ODUSTAJE OD MAJČINSTVA! Iskreno o bolesti i neuspelim pokušajima vantelesne oplodnje - „Dokle god dišem odustati neću“

Sanja Maletić U 50.GODINI NE ODUSTAJE OD MAJČINSTVA! Iskreno o bolesti i neuspelim pokušajima vantelesne oplodnje - „Dokle god dišem odustati neću“

Pol je bio Dajanin poverenik deset godina sve do njene smrti u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Ali 2003. godine prinčevi su ga osudili jer je napisao knjigu o svom vremenu rada za nju. Pol, koji je nedavno viđen u emisiji "I'm A Celebrity", rekao je ranije ove godine da želi da ponovo ujedini zaraćenu braću – jer je to ono što bi Dajana „očajnički želela“.

On i kraljevsko domaćinstvo odbili su da komentarišu.

Iako su ga prinčevi osudili zbog knjige koju je napisao o svom radu za princezu Dajanu, Pol je izrazio želju da pomogne u ponovnom ujedinjenju braće, jer je verovao da je to ono što bi Dajana želela. Na sastanku se ukazala prilika za razgovor o aspektima Dajaninog života koje su braća želela da razjasne. Iako detalji sastanka nisu javno poznati, on predstavlja korak ka pomirenju i razumevanju između Vilijama i Harija.

Batler je bio svedok mnogih važnih trenutaka u princezinom životu i imao je jedinstvenu perspektivu koju su Vilijam i Hari želeli da iskoriste.

Ukratko, tajni sastanak Vilijama i Harija sa Dajaninim batlerom Polom Barelom bio je emotivan i značajan trenutak u njihovim životima. Ovaj sastanak je pružio priliku da razgovaraju sa osobom koja je bila bliska njihovoj majci i koja bi mogla da rasvetli neke delove Dajaninog života. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd