Skip to main content
bb

U KANDŽAVAM SEKTE: Bivša žena Erosa Ramacotija jedva ostala ŽIVA - "Terali su je da priča sa MRTVIMA"

Foto: Profimedia
Ozloglašena sekta "ratnika svetlosti"

Mišel Hunciker je švajcarsko-italijanska voditeljka, glumica i model. Rođena je 1977. godine u Švajcarskoj i prva je supuga Erosa Ramacotija.

Živela je kao princeza sve do dana kada je upala u kandže sekte koja joj je upropastila život.

DANAS POČINJE USKRŠNJI POST: Spada u jedan od najrigoroznijih, ali čisti i DUŠU I TELO od toksina - ovo su PRAVILA

DANAS POČINJE USKRŠNJI POST: Spada u jedan od najrigoroznijih, ali čisti i DUŠU I TELO od toksina - ovo su PRAVILA

BLIZANAC puca od energije, dok je JARAC neverovatno nesiguran: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 7. dan MARTA

BLIZANAC puca od energije, dok je JARAC neverovatno nesiguran: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 7. dan MARTA

SUTRA JE DAN ŽENA: Ovo je spisak stvari koje će SIGURNO OBRADOVATI vašu lepšu polovinu!

SUTRA JE DAN ŽENA: Ovo je spisak stvari koje će SIGURNO OBRADOVATI vašu lepšu polovinu!

– Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru, koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala je brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu htjeli ni da čuju za nju, pa je živela u bedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da sam to bila u prošlom životu i da na plećima nosim tu krivicu – kaže Mišel Hunciker, voditeljka i nekadašnja supruga italijanskog pevača Erosa Ramacotija u intervjuu koji je dala u jednom kafiću u Milanu novinaru nemačkog lista "Štern"

Verovala je i u to da je u prošlom životu bila supruga bivšeg nemačkog SS-ovca, ali nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, zato što se čak i pica pravi od “demonovih sastojaka”. Otkriva da godinama “nije imala se*s”, i da je uvek neko bio pored nje da je kontroliše. Četiri godine nije komunicirala s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Ramacotijem i oduzeli mnogo novca.

Sredinom 90-tih godina prošlog veka Mišel je imala 18 godina i radila je kao model. U Italiji je bila poznata sa reklamnog plakata. Zabavljala se s Ramacotijem, u koga je bila zaljubljena do ušiju. Godine 1996. rodila im se ćerka Aurora, a dve godine kasnije su se venčali.

Međutim, ožiljci iz detinjstva su ostavili traga. Roditelji su se razveli, otac, koga je obožavala, počeo je da pije i izgubila je kontakt s njim.

– Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće – rekla je Mišel.

Mučile su je sumnje i pitanja s kojima se suočavamo u 20-tim godinama. A onda je počela da joj opada kosa, pa je zatražila pomoć žene po imenu Klelija, tzv. prane terapeutkinje.

– Bila je blaga i lepa i slušala me je. Imala sam osećaj da me otac ne voli. Klelija je to iskoristila. Čule smo se deset puta dnevno. Kosa je prestala da mi opada. Klelija mi je rekla da prestanem da pušim i ja sam prestala. Imala sam nekoga da me sasluša – kaže Mišel.

Kada je posetila Kleliju, u njenom stanu je bilo još 20 ljudi. Tamo je saznala za tzv. “chanelling” (komuniciranje s mrtvima preko kanala).

– Klelija nas je učila da smo izabrani zato što imamo sreću da spasemo svoje duše i da nam duše umrlih šalju poruke kroz kanal – rekla je Mišel.

– Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole, jer mogu samo da mi naude – otkriva. Ispričala joj je da je Ramacoti u prošlom životu bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo.

– Moj muž je odavno gajio sumnje prema Kleliji i njenoj sekti. Jednog dana me je stavio pred svršen čin: Ili oni, ili ja – navodi Hunciker koja se u tom trenutku odlučila za novu “porodicu”.

U to vreme je postala poznata i u Nemačkoj – kao voditeljka u prvoj sezoni programa “Nemačka traži superzvezdu”. Oduševila je publiku svojim osmehom, ubirala aplauze. Otkuda osećaj da je nevoljena?

– Nije to tako jednostavno. Publika nije bila tu kada sam uveče bila sama kod kuće. Publici nisam mogla da ispričam ono što mogu da ispričam nekome ko me voli – objasnila je Mišel.

Danas ima 41. godinu, udata je za Tomaza Trusardija, naslednika i šefa modnog koncerna “Trusardi”, s kojim ima dve ćerke.

Čini se da sada zna šta je ljubav, ali ranije nije bilo tako. Kao 17-godišnjakinja je došla u Milano, postala manekenka, zatrudnela u 19. Od vremena u sekti prošle su godine i kaže da nema nameru da ih tuži. Klelija i udruženje živeli su od njenog novca, bili su njena agencija, čak su joj odredili Klelijinog sina za dečka.

– Ali nikoga ne mogu da tužim, jer sam i sama odgovorna za to što sam im se pridružila. Bila sam mlada i naivna – rekla je Mišel.

Godine 2006. više nije mogla da izdrži i napustila je sektu.

– U sekti je bilo sukoba i zavisti. Počeli su da me kažnjavaju zato što ne funkcionišem, izolovali su me. Kao kad narkomanu uskrate drogu. Rekli su mi da ću umreti ako odem. Verovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htela sam da budem s ćerkom, makar posle toga i umrla – ispričala je Mišel.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd