03. dec 2023.
doktorka

Smršala čak 45 KILOGRAMA - Pedesetogodišnja DOKTORKA OTKRILA svoj REŽIM ishrane, zasniva se na TRI PRINCIPA

Foto: Instagram printscreen/doctor.emi
Jednostavno je!

Doktorka Emi Hosoda otkrila je kako je uspelada smrša čak 45 kilograma zahvaljujući promenama koje je uvela u svoju svakodnevnu rutinu. Ona je istakla da je sve počelo da se menja nakon što je napunila 50 godina.

Ona je na društvenim mrežama podelila nekoliko važnih saveta koji će vam pomoći da ostanete u formi, kao i da zadržite željenu kilažu. Inače, doktorka je zagovornik holističkog pristupa zdravlju. U skladu sa tim, razvila je plan koji sadrži 3 glavna principa, a u koje je uključena i eliminacija jednog faktora iz ishrane.

TELO VAM ŠALJE JASAN SIGNAL - Evo šta govori stalna potreba za slatkišima i pecivom

TELO VAM ŠALJE JASAN SIGNAL - Evo šta govori stalna potreba za slatkišima i pecivom

DANAS JE MALI BOŽIĆ - Običaj je da NEUDATE ŽENE URADE OVO kako bi saznale svoju sudbinu u ljubavi

DANAS JE MALI BOŽIĆ - Običaj je da NEUDATE ŽENE URADE OVO kako bi saznale svoju sudbinu u ljubavi

Tri saveta za održavanje težine

1. Pažljivo sa konzumacijom šećera

Doktorka Hosoda ističe da je kontrola dnevnog unosa šećera veoma bitna, a da je takođe mnogo važnije od brojanja kalorija. Važna je količina šećera u hrani, što u višku izaziva debljanje. Takođe, unos kalorija je individualna stvar, te ne potoji univerzalan broj kalorija koje bismo trebali uneti kako bismo smršali i zadržali kilažu.

2. San je veoma važan

Poznato je da je san veoma važna stavka, ne samo prilikom procesa mršavljenja već i kod pravilnog funkcionisanja organizma. Doktorka je savetovala upotrebu suplemenata kao što je magnezijum, kako bi se na taj način otklonio problem nesanice.

3. Pravilan trening snage

Pravilan trening snage omogućiće održavanje željene težine, uticaće na naše držanje, kao i celokupnu figuru. Naučnici su dokazali da je posebno važno za osobe starije od 50 godina.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
2 Beograd