clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Brzo i lako, a preukusno: Zauvek promenite način na koji pravite palačinke uz pomoć ovog recepta

31.01.2024. 21:02
Piše:
Srbija Danas
med i voće
med i voće / Izvor: Shutterstock

Često možemo čuti kako je za energičan i produktivan dan neophodno unositi dovoljnu količinu proteina. Evo jednog ukusnog a laganog načina za to.

Na svom instagram profilu, Nataša Denić, digitalni kreator objavljuje različite recepte i savete koji novijim kuvarima mogu da pomognu da se oprobaju u kulinarstvu, a iskusnim kuvarima da možda promene svoj meni.

Proteini su jako bitan suplement u savremenom životu jer su izvor energije i doprinose pravilnom razvijanju mišića, a posebno tokom treinga. Sportašima se najčešće savetuju šejkovi, ali zbog ponekad neprijatnog ukusa koji imaju, često traže zamenu.

Svi joj imamo pristup, a ne znamo za šta sve možemo da je koristimo i koliko je zapravo značajnačetkice za zube u plastičnoj posudi

Svi joj imamo pristup, a ne znamo za šta sve možemo da je koristimo i koliko je zapravo značajna

KOLIKO KOFEINA DNEVNO JE PREVIŠE? Ovo su simptomi prevelikog unosaKafa

KOLIKO KOFEINA DNEVNO JE PREVIŠE? Ovo su simptomi prevelikog unosa

Evo kako da ne plačete dok sečete luk: Poznata manekenka se sada kune u OVAJ TRIKSečenje luka

Evo kako da ne plačete dok sečete luk: Poznata manekenka se sada kune u OVAJ TRIK

palačinke sa proteinima
palačinke sa proteinima / Izvor: Shutterstock

POTREBNO:
- 1 jaje
- 150gr grčkog jogurta
- 40gr speltinog brašna
- 20gr whey proteina
- borovnice
- med

U tekstu ispod videa Nataša navodi i par saveta:

- Savet: najlepše su kad se jedu odmah jer su mekane i preukusne. Kada se ohlade izgube na ukusu, znači nisu najidealnije za poneti. Mogu, ali prednost dajem prvoj opciji. Obavezno ih peći na smanjenoj temperaturi ringle. Odlična gustina testa za pečenje, lako se formira oblik i lako se okreću. Ne lepe se i ne raspadaju. Dodatke birajte po želji - napisala je.

Proces pripreme možete videti na snimku:

Srbija danas/Instagram/pecatzivota