Skip to main content
mlad Mesec

Uradi ovo u noći MLADOG MESECA! Dijeta koja PODSTIČE detoksikaciju i GUBITAK do 3 KILOGRAMA za DAN!

Foto: Youtube printscreen/ kunalagon
Potrebno je ispoštovati samo jedno pravilo!

Ukoliko ste dobili nekoliko kilograma u toku izolacije, a plašite se da će se i dalje nagomilavati, postoji veoma efikasan način da u veoma kratkom, preciznije za jedan dan izgubite tri kilograma, a da to ne ugrozi vaše zdravlje. Reč je takozvanom Mesečevoj dijeti", koja se primenjuje svaki put kada je Mesec pun ili mlad.

Ova dijeta omogućava da se u kratkom roku rešite toksina i viška tečnosti koje se nagomilavaju u organizmu. Sledeći mlad Mesec očekujemo 14.decembra.

Ginekolog otkriva: Da li MUŠKARCI treba da prisustvuju POROĐAJU?

Ginekolog otkriva: Da li MUŠKARCI treba da prisustvuju POROĐAJU?

SAMO GRAM PODMIRUJE DNEVNU DOZU VITAMINA C! Ova namirnica je preukusna "SUPERHRANA" za TRUDNICE

SAMO GRAM PODMIRUJE DNEVNU DOZU VITAMINA C! Ova namirnica je preukusna "SUPERHRANA" za TRUDNICE

napitak
napitak
Foto: Profimedia

Pravila dijete

Mesečeva dijeta se sastoji od posta koji traje 24 sata i to u periodu kada je Mesec mlad jer mu je uticaj mnogo jači nego kada je pun. Iako i pun Mesec može uticati povoljno na rezultate dijete, ipak je uspešniji post u vreme mladog Meseca.

Kada počinje mesečeva dijeta

Vaša dijeta treba da počne onog momenta kada počinje mlad Mesec, odnosno kada ulazi u novu fazu. Kako bi Vam bilo lakše koristite tabele mesečevih mena.

Jelovnik u vreme mesečeve dijete

Za vreme posta, sme se konzumirati samo tečnost. Najbolje je da to bude obična negazirana voda ili blagi biljni čaj koji nisu zasladjeni. Dozvoljeni su i prirodni voćni sokovi – dakle bez šečera i aditiva. Bilo koja čvrsta hrana nije dozvoljena , kao ni alkohol ni mleko. Neophodna količina vode koju bi u organizam trebalo uneti za vreme posta je 3 do 4 litra. Ako osetite neizdrživu glad, popijte čašu prirodnog soka od povrća.

napitak
Foto: Profimedia

Mesečeva dijeta i vežbanje

Fizička aktivnost za vreme od 24 sata trajanja posta je dozvoljena i poželjna jer će čak i lagana šetnja pomoći pri mršavljenju i ubrzaće proces detoksikacije odnosno izbacivanja otrova i štetnih materija iz tela.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd