Ne postoji brža i lakša priprema RIBLJE ČORBE od ove - Od tunjevine iz konzerve i BEZ zaprške napravite idealan posni ručak
Kada vam je potrebna brza, ali izuzetno ukusna supa, riblja čorba od tunjevine je pravo rešenje!
Riblja čorba od tunjevine iz konzerve je brz, ukusan i izuzetno praktičan obrok koji možete pripremiti u tren oka! Iako je jednostavna, prava tajna ove čorbe krije se u pažljivo biranim začinima, koji joj daju dubok i bogat ukus.
Bez komplikovane pripreme i zaprške, ova čorba je savršena za sve koji žele ukusan obrok sa minimumom truda, ali maksimumom uživanja. Savršen spoj morskih ukusa i začina učiniće ovu čorbu nezaboravnom, a sigurno će postati i jedan od vaših omiljenih recepata!
Sastojci
1 konzerva tunjevine
1 šargarepa
1 krompir
2 dl soka od paradajza
1 glavica crnog luka
začini
Priprema
Luk, šargarepu i krompir izrendati i na malo ulja propržiti. Dodati litar vode, sok od paradajza i tunjevinu prethodno oceđenu od ulja.
Po želji dodati peršun, so i začine. Kada proključa, kuvati oko 20 minuta.
Prijatno!