OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Boranija ovako spremljena je pravi SPECIJALITET (RECEPT)
Specijalan recept
06.04.2022.
08:27
Komentari (0)
Potrebno je:
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- veza belog luka
- 500 gr boranije (iz zamrzivača)
- 1 veći krompir
- 1 kašika pire paradajza ili 1 sveži
- crvena mlevena paprika
- 500 gr ribe po želji
- 3 kašike kukuruznog brašna
- 2 kašike hlebnog brašna
- 1 kašičica mlevene paprike
- soli, ulja, mlevenog bibera
- granule belog luka
- peršunov list
"MNOGI SU ME OSUĐIVALI": Danica Maksimović otkrila zašto se nikada nije udala za nevenčanog supruga sa kojim ima sina

"MNOGI SU ME OSUĐIVALI": Danica Maksimović otkrila zašto se nikada nije udala za nevenčanog supruga sa kojim ima sina
UGOJILA SE 14 KG U TRUDNOĆI, SAD POKAZALA STOMAK: Kaća objavila fotku iz teretane - niko ne može da veruje šta vidi (FOTO)

UGOJILA SE 14 KG U TRUDNOĆI, SAD POKAZALA STOMAK: Kaća objavila fotku iz teretane - niko ne može da veruje šta vidi (FOTO)
Priprema:
Iseckati na rebra luk, a šargarepu na kolutove pa propržiti. Dodati boraniju i krompir na kockice. Dodati malo vode i dinstati oko 20 minuta.
Skinuti sa šporeta, dodati mlevenu papriku , soli ili suvog začin, mleveni biber i sve izjednačiti.
Izmešati brašno jedno i drugo, dodati papriku crvenu, 1 kašičicu belog luka u granulama i uvaljati ribu. Poređati po boraniji.
Malo je premazati sa uljem pa peći na 220 stepeni oko 30 minuta.