Skip to main content
melisa

Poznata glumica završila u BOLNICI! NATEČENA RUKA, jaka grlobolja i GNOJ - upozorila sve na UJED BUBE

Foto: Instagram printscreen/melissagilbertofficial
Simptomi su jezivi, pa upozorila fanove

Poznata glumica Melisa Gilbert ne beži od razgovora o svom zdravlju. Ova 59-godišnjakinja je prošle godine detaljno opisala svoje pripreme za kolonoskopiju i bila je otvorena o svim stvarima starenja, botoksa i filera. Sada, zvezda Little House on the Prairie deli zastrašujući razlog zbog kojeg je sletela u hitnu pomoć, nudeći fanovima novo zdravstveno stanje iz bolnice.

NAJRAZMAŽENIJA DECA RAĐAJU SE najčešće u ova tri znaka zodijaka! Poznati su po svojoj "kraljevskoj" naravi...

NAJRAZMAŽENIJA DECA RAĐAJU SE najčešće u ova tri znaka zodijaka! Poznati su po svojoj "kraljevskoj" naravi...

KREĆE KRVAVI PUN MESEC U STRELCU! Astrolog otkriva, evo kako će se odraziti na svaki znak pojedinačno

KREĆE KRVAVI PUN MESEC U STRELCU! Astrolog otkriva, evo kako će se odraziti na svaki znak pojedinačno

Tokom vikenda, Gilbert je na Instagramu postavila „saopštenje za javnost“, sa fotografijama iz bolnice i detaljima o tome kako je mali ugriz bube postao velika zdravstvena bojazan. Na prvoj fotografiji je prikazana infuzija pričvršćena za njenu ruku, a druga prikazuje ugriz bube i otok na njenoj nadlaktici.

„Pa, to je bila zabavna noć u hitnoj (rekla je sa sarkazmom). Pre dva dana me je za ruku ugrizao leteći insekt (ne pčela ili osa). Do sinoć mi je ruka bila neverovatno natečena, crvena i vruća. Pozvala sam mog doktora i predložila mi je da ga uputimo u hitnu“, napisala je u natpisu. „Htela sam da sačekam, ali  je rekao 'apsolutno ne. Idemo!’ Posle mnogih testova, dijagnostikovan mi je apsces i celulitis. Dobila sam infuziju klindamicina, benedrila i acetaminofena. Odmah je počelo da ide nabolje. I dalje me je držao budnim celu noć. Počevši od antibiotika i ibuprofena oralno danas.

Ova 59-godišnjakinja je pozvala svoje obožavaoce da budu oprezni u vezi ujeda buba. „Lekcija — ujede buba shvatite ozbiljno! Ako nateče kao luda (cela nadlaktica mi je bila otečena!), nemojte čekati da se lečite, misleći da je to samo mali zalogaj. Koliko loše može biti?’ idite kod svog [doktora] ili hitne pomoći ili hitne pomoći. Ja sam ozbiljna!" nastavila je ona. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd