Svakog jutra ČEKAO ga PUN STO za doručak - Suzana Jovanović otkrila Sašinu jutarnju rutinu, supruga ga čuvala kao malo vode na dlanu
Suzana i Saša do kraja su negovali intimni, porodični život, retko su izlazili, češće su birali da ostanu kod kuće i uživaju u porodičnoj atmosferi.
Jedan od najuticajnijih ljudi u svetu srpskog šoubiznisa, Saša Popović, preminuo je juče, 1. marta 2025. godine, nakon kraće i teške bolesti. Poslednje dane proveo je u Parizu, na jednoj od najboljih klinika u Evropi, gde se lečio. Uz njega su bili najbliži članovi porodice i prijatelji.
Saša Popović je imao jedan od najskladnijih brakova na estradi.
Suzana Jovanović je više puta isticala u intervjuima da joj je porodični život sa Popovićem uvek bio na prvom mestu i ispred karijere, zbog čega se trudila da u kući uvek održava domoćinsku atmosferu.
Odlazak na pjacu i u nabavku jednom nedeljno bili su na listi obaveza, a dan je porodica započinjala zajedničkim doručkom.
Pevačica Suzana Jovanović poznata je kao jedna od najobljih domaćica na našoj estradi, a jednom prilikom otkrila je kako se snabdeva namirnicama, šta priprema za zimnicu i šta najviše vole da jedu ona i njeni ukućani.
Pevačica je tom prilikom istakla da jednom nedeljno odlazi na pijacu i nabavlja zalihe mesa i povrća za celu nedelju, kao i da ima ljude kod kojih je redovna mušterija jer imaju provereno dobre namirnice.
-Volim papriku da koristim maksimalno kada je sveža, ubacim je sa piletinom u tiganj ili teletinom da se isprži, skroz jednostavno jelo i zdravo, sa malo ulja i malo soli - rekla je, a hleb je namirnica koja se u njenoj kući jede u ograničenim količinama.
-Hleb jedemo samo za doručak, svi. To sam ja po savetu svoje nutricionistkinje uvela kao pravilo i zaista je vredno. Zapravo za doručak jedemo sve, jer je doručak najvažniji obrok u toku dana. Na sto iznesem sve, pršut, kajmak, puter, hleb, pržena jaja, sve što ima i najedemo se. Vi ste bukvalno ceo dan puni snage za sve obaveze u toku dana, a naravno doručak se obavlja do 10 sati - rekla je Suzana tom prilikom i otkrila recept za srećan brak.
-Moj muž umesto da juri po splavovima on zna da ga kući čeka dobar ručak i večera i dođe kući. Kada vi kao žena spremite tu pravu kućnu atmosferu, spremite ručak, večeru pa ga dočekate, pa recite mi koji muškara to ne voli - otkila je Suzana tom prilikom.