SPOLJA HRSKAVA, A UNUTRA MEKANA KAO DUŠA: Ovo je recept za najukusniju POGAČU po Bakinom receptu (VIDEO)
Prste da poližeš!
Svi volimo da pojedemo dobar hleb ili pogaču, pogotovu ako je spolja hrskava, a unutra mekana kao duša.
Upravo vam donosimo jedan takav recept za pogaču koju će vaši ukućani poželeti da im pravite svakog dana.

DEVICA je nervozna, dok je BIK preopterećen poslom: Evo šta vam donosi DNEVNI HOROSKOP za 4.02.

STARIJI JE OD NJE ČAK 31. GODINU! Zaprepastićete se kad vidite ko je MUŽ poznate voditeljke "Slagalice" (FOTO)

"BOLELO JE, BILA SAM ANKSIOZNA": Jelena Đoković otkrila detalje braka sa Novakom - on je kao dete
Potrebno je:
- 250 ml vode
- 30 ml maslinovo ulje
- 15 gr kvasca
- 400-450 gr brašna
- soli
Priprema:
U malo mlake vode rastvoriti kvasac, dodati 1 kašičicu šećera i izmešati, ostaviti da zapeni.
U vanglicu dodati ostatak vode, brašno, ulje so i zamesiti mekano glatko testo, pa ostaviti na toplom da poraste pa ga istresti na sto premazan uljem.
Presaviti ga rukama i ostaviti pokriveno 10 min. Masnim rukama na papir iz tepsije razviti rukama i istanjiti, pokriti da odmara 15 min.
Prstima preseći pogaču na kocke. Žumance umutiti sa 1 kašikom ulja dodati 2 kašike mleka i 1 kašikom griza. Umutiti pa premazati pogaču.
Rernu zagrejte na 210 stepeni, pa pogaču pecite između 20-25 minuta.