Skip to main content
dobitnik stana - uzmi račun i pobedi

Broj pristiglih koverti govori kakvo je interesovanje: Poznato kada počinje nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"

Foto: Printscreen/RTS
Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra koja se pokazala kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja,

Prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", biće održano u subotu, 18. septembra u 18 časova, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije.

CENE PARADAJZA I PAPRIKE SU PAPRENE: Da li će ove godine pravljenje zimnice biti NAJSKUPLJE DO SAD?

CENE PARADAJZA I PAPRIKE SU PAPRENE: Da li će ove godine pravljenje zimnice biti NAJSKUPLJE DO SAD?

VRLO LAKO DO SUBVENCIJA ZA SOLARNE PANELE: Javni poziv već za nekoliko dana, a evo šta je potrebno uraditi

VRLO LAKO DO SUBVENCIJA ZA SOLARNE PANELE: Javni poziv već za nekoliko dana, a evo šta je potrebno uraditi

STRMOGLAVI PAD BITKOINA: Popularna kriptovaluta zabeležila naglo potonuće, evo koliko vredi digitalni novčić

STRMOGLAVI PAD BITKOINA: Popularna kriptovaluta zabeležila naglo potonuće, evo koliko vredi digitalni novčić

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra koja se pokazala kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja, saopštila je Vlada Srbija.

Građane očekuju vredne nagrade – 30 automobila "fijat 500L" i čak osam stanova u Beogradu – sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna premija, stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Podsećamo da je tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme bilo dozvoljeno slanje računa i slipova, tako da trenutni broj pristiglih koverata premašuje 6,5 miliona.

Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla [email protected] za sva dodatna pitanja i podršku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd