Ponedeljak 26. feb 2024.
Seka Aleksić

Seka OPLJAČKANA u Budvi: Evo šta je poručila LOPOVU!

Foto: Srbija Danas
Pevačicu zbunili fanovi.

Seka Aleksić zbog mnogobrojnih nastupa često boravi u Budvi, a ovoga puta je rešila da se sa suprugom Veljkom Piljikićem prošeta Starim gradom pred nastup kako bi se opustili i pojeli sladoled.

Međutim, čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj kako bi se slikali i dobili autogram. Pevačica je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

- Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pevačica je sve vreme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali tek kad su seli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Seka je htela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. Seka je u prvi mah pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena - priča izvor za "Informer".

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala i našalila.

- Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti - rekla je Seka, a publika ju je gromoglasnim aplauzom podržala. Ona je u jednom momentu čak pozajmila mobilni telefon jednog od saradnika kako bi obavila poziv.

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd