10. dec 2023.
Snežana Nena Nešić

VOLE KAFANSKE: Evo na koje PESME Srbi "SEKU" VENE! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Pitali smo Đanija i Snežanu Nešić da nam kažu uz šta Srbi najviše vole da se provode.

Da smo boemski narod i da volimo provod svedoči i to da u našoj prestonici možete da izađete gotovo svako veče. Međutim, večita je dilema da li naša omladina više voli novokomponovane hitove ili stare legendarne numere.

Za naš portal Đani je otkrio da je na njegovim nastupima nezaobilazna numera "Ti me nikad nisi volela", dok je jedna od kraljica beogradskih klubova, Snežana Nena Nešić, saglasna sa njim, ali i dodaje da je Stojina pesma "Bela ciganka" ona na koju publika "pada" u nesvest.

S obzirom da ovaj dvojac nastupa zajedno na prestoničkom splavu "River", pitali smo Đanija da nam ispriča neku anegdotu sa svirki:

- Jedan gost me je pitao da skočim u reku i da se osvežim malo, a ja sam baš u tom trenutku pevao (smeh) - rekao je Đani i dodao da su danas devojke mnogo opuštenije nego ranije, te da su izlasci i nastupi mnogo bolji.

Snežu smo pitali koliko jednoj pevačici treba da se spremi za nastup i kako to izgleda:

- Ja nikad nemam šta da obučem i da obujem. Pošto se retko ili malo šminkam tu imam dodatnih dvadesetak minuta za odabir tašne. Sve u svemu, jedna džungla pred nastup (smeh) - rekla je sve uspešnija pevačica koja je nedavno objavila novi singl "Letnje avanture".

Inače, Đani uskoro planira da priprema novi CD koji će kako kaže, biti u njegovom fazonu, a Sneža planira još dve pesme do Nove godine, a do tada poslušajte njen novi letnji hit:

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd