Skip to main content
Foto: Zimska bajka

Zimska bajka u Beogradu na vodi obeležila prazničnu sezonu: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda

Foto: Zimska bajka
Uz koncert Dejan Petrović Big benda i zvuke trube ispraćamo naš najlepši praznični festival „Zimska bajka“ u Savskom parku Beograda na vodi. Koncert se održava u subotu 14. januara i počinje u 18 časova, a tokom celog vikenda posetioce očekuju sadržaji za celu porodicu, kao i najveselije klizalište na otvorenom!

Prazničnu sezonu ove godine nesumnjivo je obeležila je Zimska bajka u Savskom parku Beograda na vodi, koji je već mesec dana velikodušni domaćin najvećeg zimskog festivala koji smo videli kod nas! Možda ste se već uveliko vratili na posao, ali još nije vreme da se oprostite od praznične atmosfere. Ostalo nam je još samo nekoliko dana, te ne propustite priliku da osetite praznični duh, uz lepe želje, radost i osmehe. Prava prilika za to je koncert Dejan Petrović Big benda u subotu u 18 časova, kada ćemo uz zvuke trube nazdraviti za uspešnu godinu pred nama.

Foto: Zimska bajka
Foto: Promo

Najmlađi će u subotu od 14 časova moći da uživaju u baletskoj predstavi „Aska i vuk“ u izvođenju BeoBaleta, kao i da učestvuju u kreativnoj radionici pisanja pisama u organizaciji Pošta Srbije. Nakon koncerta Dejan Petrović Big benda, svi su pozvani na projekciju filma „Frozen“.  I nedelja će biti u znaku muzike uz nastup „SAXperience project“ od 17 časova, kao i projekcije filma „Gospođa Dautfajer“ od 18 i 20 časova.

Lepa vest za sve ljubitelje klizanja je da klizalište „Ledeno carstvo“ ostaje u Savskom parku sve do 1. marta. To je prava prilika za sve ljubitelje zimskih sportova da nastave da uživaju na klizalištu koje je obeležilo ovu zimu u Beogradu. Pustite da se vaše brige istope na ledu i stvorite uspomene koje će trajati ceo život!

Za sve informacije o programima i nastavku rada klizalište pratite Instagram stranicu @zimskabajka_beograd i sajt zimskabajka.rs.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd