Skip to main content
Meridian

SVE ZBOG MISTERIOZNE PORUKE: Poarije i Mekgregor se ne bore samo za pojas, već i za - ŽENU!?

Foto: Profimedia
Vreme je da, barem na kratko, napravimo predah od fudbala i okrenemo se pravoj muškoj borbi, a koje je bolje mesto za to od oktagona?

Ovog puta u jednom uglu će se po treći put naći Konor Mekgregor, a u drugom Dastin Poarije, sve u sklopu MMA priredbe UFC 264, ali daleko od toga da je u pitanju samo pojas. 

Poarije i Mekgregor su se dva puta sastajali u prošlosti – Irac je slavio nokautom u prvoj rundi 2014. godine, a Poarije mu se revanširao u januaru 2021. godine pobedivši ga tehničkim nokautom u drugoj rundi. 

Ovog puta ulog je još veći, pa ako ste sigurni u svoje favorite - znate šta vam je činiti! Pre toga, imamo jedan savet: kliknite OVDE, registrujte se na meridianbet.rs i preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda budite hrabri i sve stavite na svog borca!

Predstojeća borba će biti održana u lakoj kategoriji (do 70 kg), ali imaju oni neke nerešene stvari i van oktagona. 

SPECIJALNA PONUDA:

Za borbu Mekgregora i Poarijea kladionica Meridian je spremila NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – za pobedu Mekgregora čeka vas kvota 2.01, dok je za trijumf Poarijea spremna kvota 1.71. Ako mislite da će se ovaj meč završiti odlukom sudija i tu vas čekaju fantastične kvote – 5.60 je da će na taj način pobedu odneti Poarije, dok je kvota na Mekgregora 8.40!

Mekgregor je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se jasno vidi kako mu Dastinova surpuga Džoli šalje privatnu potruku nekoliko dana pred meč!?

Ne znamo baš da li je Konor odgovorio na navodnu poruku koju je dobio od Džoli, ali nema sumnje da je njegova ideja bila jasna – a to je da se Poarije dodatno isprovocira! 

Da li je u tome uspeo i kako će Dastin odgovoriti na ovaj krajnje nizak potez - ostaje da vidimo! 

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd