РЕСТОВАН КРОМПИР по рецепту Сузане Јовановић - Препорука за хрскаву вечеру која је готова за 15 минута, а дуго држи ситим
Кромпир на потпуно другачији начин пожелећете да правите чешће!
06.03.2025.
19:01
Коментари (0)
Рестовани кромпир је можда најпотцењенији начин припреме овог поврћа. Доносимо вам рецепт којим ћете освежити свој вечерњи мени.
Састојци:
- 1 кг кромпира
- 150 г сланине
- црвени лук
- со
- бибер
Припрема:
Скувајте кромпир у љусци, те га ољуштите.
Исеците сланину на ситне комаде и пропржите је. Додајте црвени лук, па зачините бибером, слатком црвеном паприком и сољу.
Кромпир изрежите на кришке, потом ставите да се пржи са осталим састојцима. Извадите чим добије боју са обе стране. Пријатно!