ИЗЛИВЕНА ПИТА СА МЕСОМ: Без кора и спремна за тили час, много боља од оне из пекаре (РЕЦЕПТ)
31.08.2023.
08:32
Изливена пита са месом по овом рецепту прави се очас посла.
Потребно је:
- 300 гр млевеног меса
- 1 главица црног лука
- со и бибер
- першунов лист
- 50 мл уља
- 1/2 прашка за пециво
- 3-4 јаја
- 3 кашика брашна
- 2 пуне кашика гриза
- по жељи додати мало сецканог кулена
- мало белог лука
- 1 кашичица алеве паприке
- 1 кашичица сувог зацина
ПАРАДАЈЗ ИЗ ФЛАШЕ смањује ризик од МНОГИХ БОЛЕСТИ! Бака Јела открила рецепт који ће вам ЧУВАТИ ИМУНИТЕТ током зиме
ПАРАДАЈЗ ИЗ ФЛАШЕ смањује ризик од МНОГИХ БОЛЕСТИ! Бака Јела открила рецепт који ће вам ЧУВАТИ ИМУНИТЕТ током зиме
Почиње СЕЗОНА ЗИМНИЦЕ! Ми вам откривамо РЕЦЕПТ за печене ЉУТЕ ПАПРИЧИЦЕ СА МЕДОМ - чисто су савршенство
Почиње СЕЗОНА ЗИМНИЦЕ! Ми вам откривамо РЕЦЕПТ за печене ЉУТЕ ПАПРИЧИЦЕ СА МЕДОМ - чисто су савршенство
Припрема:
Лук исецкати и испржити на уљу. Додати млевено месо, мало сецканог кулена па и њега издинстати. Додати суви зачин, слатку мл. паприку, мл, бибер, сецкан першун, бели лук и све изједнчити. Додати брашно и гриз са прашком за пециво и просејте. Све изједначити. Сипати у обложен плех пек папиром. Сипати смесу и изједначити. Пећи на 200 степени Ц око 50 минута. На почетку мало покрити фолијом.