Počinje SEZONA ZIMNICE! Mi vam otkrivamo RECEPT za pečene LJUTE PAPRIČICE SA MEDOM - čisto su savršenstvo
Delikates koji kada jednom probate - postaće vaša tradicija!
28.08.2023.
19:14
Komentari (0)
Potrebni sastojci:
- ljute paprike - količina po želji
- šargarepa - po jedna šargarepa po tegli
- celer - količina po želji
- biber u zrnu
- sirće
- šećer - 1 kašika, ravna, po tegli
- so - 1 kašika, ravna, po tegli
- med - 2 kašičica, po tegli
Psihoterapeut objašnjava: Zbog čega je loše da odlažete stvari i kako toga da se rešite?

Psihoterapeut objašnjava: Zbog čega je loše da odlažete stvari i kako toga da se rešite?
"MUČNO MI JE da se odreknem hrane"! Kaja Ostojić na OVAJ način smršala 10 kg, pa PRIZNALA da li je radila estetske korekcije

"MUČNO MI JE da se odreknem hrane"! Kaja Ostojić na OVAJ način smršala 10 kg, pa PRIZNALA da li je radila estetske korekcije
Priprema:
Očistite ljute paprike i ispecite ih u rerni ili na plotni.
Dok su još vruće poređajte ih u tegle koje ste prethodno sterilisali, dodajući čenove belog luka koje ste blago nagnječili nožem, krugove šargarepe, parčiće celera, šećer, so, biber i med po dve kašike. Dopunite do gore sirćetom. Zatvorite poklopcima.