Рецепт за ПИВСКЕ ШНИЦЛЕ које се "распадају" - Месо укусније од ресторанског, волеће га и они који не пију алкохол
Обрадујте своју лепшу или јачу половину овим укусним ручком!
19.03.2025.
16:36
Коментари (0)
Предлог за касни ручак или рану вечеру од ког полази вода на уста. Припрема је једноставна, а рецепт сачувајте за следећи пут кад купите шницле.
Састојци:
- 900 г јунећих шницли
- брашно
- главица црног лука
- 200 мл сока од парадајза
- 200 мл пива по избору
- 200 мл воде
- чен белог лука
- зачини по укусу
Припрема:
Шницле посолите и побиберите, уваљајте у брашно и ставите на тигањ да се прже.
Придружите исецкан лук, сок од парадајза, воду и пиво. Додајте бели лук и зачине, па оставите сат и по времена да се крчка на тихој ватри.