Recept za PIVSKE ŠNICLE koje se "raspadaju" - Meso ukusnije od restoranskog, voleće ga i oni koji ne piju alkohol
Obradujte svoju lepšu ili jaču polovinu ovim ukusnim ručkom!
19.03.2025.
16:36
Komentari (0)
Predlog za kasni ručak ili ranu večeru od kog polazi voda na usta. Priprema je jednostavna, a recept sačuvajte za sledeći put kad kupite šnicle.
Sastojci:
- 900 g junećih šnicli
- brašno
- glavica crnog luka
- 200 ml soka od paradajza
- 200 ml piva po izboru
- 200 ml vode
- čen belog luka
- začini po ukusu
Priprema:
Šnicle posolite i pobiberite, uvaljajte u brašno i stavite na tiganj da se prže.
Pridružite iseckan luk, sok od paradajza, vodu i pivo. Dodajte beli luk i začine, pa ostavite sat i po vremena da se krčka na tihoj vatri.