Četvrtak 07. dec 2023.
Ivana Kostić

Status na stranici posvećenoj preminuloj Ivani Kostić: Ja sam čovek koji nema šta da izgubi

Foto: Facebook/Pravda za Ivanu i Veru
Tuga

Nakon tragične smrti porodilje Ivane Kostić (32) iz Niša i njene tek rođene bebe Vere, na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se stranica "Pravda za Ivanu i Veru" na kojoj je juče osvanuo status u kome se administrator stranice zahvaljuje građanima na podržci.

Iako sve ukazuje na to da iza statusa, a samim tim i iza stranice stoji suprug i otac premihnulih Aleksandar Kostić ili neko od bliskih članova porodice, to još uvek nije potvrđeno medijima.

Ovako su umrle porodilja Ivana i njena beba iz Niša: Svi detalji tragedije koja je potresla Srbiju

Nakon smrti Ivane i njene bebe iz Niša, stigli rezultati iz Doma zdravlja: Nije bilo propusta u postupanju lekara

Evo šta piše u pomenutom komentaru:

"Ovim putem želim da se zahvalim svima na izjavljenom saučešću. Mnogi me pitaju za imena doktora i da kažem nešto više... Trenutno ne mogu ništa da kažem jer ne bih želeo da ugrozim nekog mojom izjavom i da pogrešim. Ali, kada u ovoj situaciji mogu ja da budem strpljiv, molim vas da i vi budete strpljivi.

Tačno u 7.39 sati povodom smrti Ivane iz Niša, Kliničkom centru stigao je mejl - onda je pala odluka!

Naravno da ću reći sve što znam i šta sam doživeo i ništa neću kriti, jer se ja ne bojim nikoga, jer ja sam čovek koji nema šta da izgubi.

Svim sobom volim moju Ivanu i moju Veru i celom dušom se molim za njih. Molim vas pomolite se i vi za moje dve nevine duše koje više nisu sa nama, objavio je Aleksandar koji je takođe pojasnio da će sve u vezi ovog slučaja objavljivati preko ove grupe i da neće pojedinačno davati izjave."

Evo šta se iskomplikovalo u Ivaninoj trudnoći što je dovelo smrti bebe i nje!

Inače, niški Dom zdravlja, gde je vođena njena trudnoća još u petak se oglasio informacijama da nije bilo propusta u lečenju trudnice Ivane Kostić. Od ponedeljka se očekuju i rezultati interne kontrole u niškom Kliničkom centru koju Inače, niški Dom zdravlja, gde je vođena njena trudnoća još u petak se oglasio informacijama da nije bilo propusta u lečenju trudnice Ivane Kostić. Od ponedeljka se očekuju i rezultati interne kontrole u niškom Kliničkom centru koju je naložio direktor prof. dr Zoran Radovanović.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd