Skip to main content
seks

POČETAK DECEMBRA DONOSI EKSPLOZIJU EMOCIJA: Ovaj ljubavni horoskop nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Foto: Profimedia
Nije na odmet znati...

Privodimo 2021. godinu kraju, a za velike promene i otkrića u ljubavi ostalo je još samo malo vremena! Evo kako će vaš ljubavni život izgledati početkom decembra!

Ovan

Početkom decembra ćete imati određene poteškoće s tim kako vas drugi ljudi vide, a to će se odraziti i na vaš ljubavni život. Da i ste nezadovoljni svojom vezom, ili nečijim komentarima na njen račun? Bilo da ste u stabilnom braku, ili ste tek počeli da se viđate s nekim, osetićete potrebu da sve to dodatno učvrstite. Ali pazite, moguće je da će se javiti neka osoba iz prošlosti koja je spremna da vam prevrne život naglavačke!

Sloboda PODELILA FOTOGRAFIJU sa odmora, zbog ovog DETALJA odmah USLEDILI KOMENTARI: "Bobo, preslatko!"

Sloboda PODELILA FOTOGRAFIJU sa odmora, zbog ovog DETALJA odmah USLEDILI KOMENTARI: "Bobo, preslatko!"

BACATE LJUSKE OD JAJA?! Kada čujete šta možete sa njima, čuvaćete ih kao SUVO ZLATO

BACATE LJUSKE OD JAJA?! Kada čujete šta možete sa njima, čuvaćete ih kao SUVO ZLATO

IZGLEDA SKUPO I GLAMUROZNO: Ovaj komad MORATE imati u svom GARDEROBERU, odiše elegancijom

IZGLEDA SKUPO I GLAMUROZNO: Ovaj komad MORATE imati u svom GARDEROBERU, odiše elegancijom

Bik

Odličan period za "singl" Bikove jer će biti puni intuicije. Znaće tačno šta žele i prepoznaće osobu koaj to može da im pruži. Bikovi, ako ste dugo bili sami, željni ste toga da naučite tuđu perspektivu, da svet vidite iz novog ugla, a upravo u decembru upoznajete osobu koja vam "otvara oči".

Blizanci

U ovom periodu ćete biti osetljiviji nego inače, što znači da ćete čeznuti za više intimnosti. Želite dublju vezu, više zajedničkog vremena, više romantike, ovo je neobičan period za vas jer inače puštate da stvari teku svojim tokom. Nemojte da ćutite o tome što želite, ostvariće se jedino ako budete iskreni!

Rak

Šta god da vam se događa u ljubavnom životu, početak decembra je trenutak kada ne možete da prestanete da razmišljate o nekome iz svoje prošlosti. Dobro izvagajte šta dobijate, a šta gubite ako pošaljete poruku o kojoj razmišljate! Emocije su vam u oblaku prošlosti i možete da napravite grešku!

Lav

Vaša svakodnevnica bitno utiče na ljubav u ovom periodu, moguće je da je zapostavljate. Ne provodite dovoljno vremena s partnerom, ili nikako da se dogovorite sa osobom koja vas je zvala da se vidite kada će se to tačno dogoditi. Ovo je trenutak, kažu astrolozi, kada morate da raščistite iz svog života obaveze ili ljude koji vas opterećuju, a ne obogaćuju vaš život, da biste u ljubavi bili srećni,

Devica

Lep period za Device, u vezama sve puca od romantike i nežnosti! Ako niste u vezi, i vama se vraća osoba iz prošlosti, ali to će biti prijatan, nostalgičan susret. Na vama je da odaberete da li će od njega nastati nešto više.

devica
devica
Foto: Profimedia

Vaga

Čeznete za odnosom koji će vam ići lako i lepo, u kojem ćete se osećati kao kod kuće. Budite nežni prema sebi, ne očekujte previše i nemojte sebi stvarati stres. Astrolozi kažu da je ovo dobar period ako ste iskreni prema sebi, i da možete vezu da podignete na viši nivo ako odbacite strahove koje nosite skrivene u sebi.

Škorpija

Dobar je period za otvaranje prema drugim ljudima. Trebalo bi da razmislite da li vas nešto muči i da popričate s partnerom otvoreno i iskreno. Iznenadićete se koliko će vam biti lakše, i kako vam je odgovor na pitanje koje vas mori bio "ispred nosa", ali ga niste videli.

Strelac

Neobičan period za vas, jer se puno preispitujete i kao da mislite da ne zaslužujete sve što imate u ljubavi. Zbog čega ste tako strogi prema sebi, Strelčevi? Pustite da dobra energija teče, oslobodite se stega prošlosti i ako postoji osoba koja vam se dopada, ali joj to niste rekli, krenite u akciju.

strelac
strelac
Foto: Profimedia

Jarac

Pripremite se za turbulenciju, Jarčevi! Početkom decembra očekuje vas događaj koji će iz korena promeniti kako vas drugi ljudi, pa i partner, vide. Biće ovo čudan period, ali će se sve završiti dobro. Samo ne dozvolite da vas vode uzavrele emocije, sada je momenat da budete racionalni i promene pravite malim koracima.

Vodolija

Verovatno ste mnogo puta čuli da prvo morate voleti sebe, da biste voleli druge. Ali kao da ste u međuvremenu to zaboravili. U ovom periodu najvažnije je da se fokusirate na svoju sreću, poštovanje prema sebi i principima koje gajite. Odgovor na pitanje koje vas muči u ljubavi naći ćete duboko u sebi.

Ribe

Ako niste u vezi, neko ko bi vam bio idealan partner vam je u okruženju, stalno je tu, gleda vas izdaleka... Ali vi to ne primećujete. Otvorite oči, Ribe, ljubav je tako blizu vas, a vi gledate na drugu stranu!

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd