Skip to main content
Ana-Bekuta

TAJNA DRASTIČNOG MRŠAVLJENJA ANE BEKUTE: Pevačica skinula 20 kilograma zbog OVOG ZAČINA

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Pevačica otkrila sve o ishrani koja joj je pomogla da smrša!

Mnogi se pitaju kako je Ana Bekuta uspela da smrša, a pevačica je dala odgovor na to pitanje, otkrivši pritom i sve ostale detalje transformacije koja bez snažne motivacije ne bi bila moguća.

"Petog februara prošle godine, eto pamtim i datum, rešila sam da se uhvatim u koštac sa kilogramima - u najvećoj meri, iz zdravstvenih razloga. Primetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami", ispričala je Ana koja je pre dijete imala povišen holesterol i hipertenziju.

DOKTORKA UPOZORAVA - Evo šta će se dogoditi ukoliko ČISTITE UŠI ŠTAPIĆIMA, ovo ne treba praktikovati

DOKTORKA UPOZORAVA - Evo šta će se dogoditi ukoliko ČISTITE UŠI ŠTAPIĆIMA, ovo ne treba praktikovati

Dovoljna je JEDNA RAKIJSKA ČAŠICA: Ovaj napitak je BOMBA za KRVNU SLIKU, čisti organizam, pije se pre doručka

Dovoljna je JEDNA RAKIJSKA ČAŠICA: Ovaj napitak je BOMBA za KRVNU SLIKU, čisti organizam, pije se pre doručka

"Radovalo me je to što publika meni nije zamerala višak. A ja nisam patila zbog toga, prosto nisam imala ni vremena da se na taj način obraćam sebi u ogledalu jer bilo je mnogo posla", istakla je Ana, koja je poručila da joj ni porodica nije sugerisala da treba da oslabi jer je ona "svojim najbližima uvek lepa"., rekla je pevačica svojevremeno za portal Žena.

Ana Bekuta

Koncept ishrane je podrazumevao da je pevačica imala dnevno pet obroka, tri glavna i dve užine, da je jela striktno na tri sata, da nije koristila so, da je kao začine upotrebljavala biber i kukurkumu i to uvek zajedno, da je hranu spremala na maslinovom ulju, a krompir izbacila iz jelovnika, da je svakog dana pila 1,5 litara vode i dosta čaja od rastavića, kao i da je konzumirala mlečne proizvode bez laktoze zbog alergije.

Ključan deo Anine dijete bilo je crveno bobičasto voće kojim je započinjala dan, ali i ostale vrste voće sa niskim glikemijskim indeksom (poput kivija) koje smanjuju želju za slatkišima i drže pod kontrolom nivo šećera u krvi.

"Za tri meseca je otišlo 12 kilograma, ali je posle išlo malo sporije. Otprilike, dva i po do tri kilograma mesečno", poručila je pevačica i dodala: "Osećam se jako dobro, zdravo. Krvna slika je nikad bolja, a s obzirom na to da sam se mučila sa holesterolom, sada nemam taj problem, a tabletu za pritisak sam prepolovila".

Ana koja aktivno trenira 10 godina, naglasila je da sada ima energije za sve.

"Mršavost je dostižna. I, evo, ja nisam još mršava, mršava, ali idem polako ka tome, ne žurim. Svi znaju da imam 60 godina, a žene u šezdesetim moraju da biraju između zadnjice i lica, to je davno rekla Katrin Danev", poručila je Bekuta.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd