Skip to main content
Jelena Rozga

KO JE POZNATI KUVAR KOJI JE NAVODNO OSVOJIO SRCE JELENE ROZGE? Žene lude za njim, jedna mu je čak POSVETILA PESMU

Foto: Srbija Danas
Jelena Rozga zaintrigirala javnost novom objavom na Instagramu, a mnogi misle da je vezana za kuvara Ivana Pažanina.

Već neko vreme se šuška da je Jelenu Rozgu osvojio zgodni šef kuhinje Ivan Pažanin, a sada je Jelena odlučila da ove navode začini intrigantnom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Jelena Rozga oglasila se na Instagramu nakon što je snimljena u društvu kuvara Ivana Pažanina na ručku u Zagrebu, i to nakon što se već mesecima šuška kako između njih ima nešto više od prijateljstva.

MUŽ ME JE OSTAVIO NAKON POROĐAJA jer mu više NISAM BILA PRIVLAČNA!" Smršala je i zategla se u rekordnom roku, a onda se desio obrt koji svi prepričavaju

MUŽ ME JE OSTAVIO NAKON POROĐAJA jer mu više NISAM BILA PRIVLAČNA!" Smršala je i zategla se u rekordnom roku, a onda se desio obrt koji svi prepričavaju

ODMAH PROVERITE DLANOVE: Ako izgledaju OVAKO, situacija je ALARMANTNA i morate se javiti lekaru

ODMAH PROVERITE DLANOVE: Ako izgledaju OVAKO, situacija je ALARMANTNA i morate se javiti lekaru

Ovom prilikom su u zagrebačkom hotelu, pevačica i kuvar sedeli jedno pored drugog u društvu prijatelja i uživali u druženju. 

Ljubavni život pevačice već godinama intrigira javnost, a njena poslednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je raskinula 2017. nakon dve godine veze.

Ipak, da ovo sa Ivanom nije bio samo običan ručak, veruju mnogi jer se mesecima šuška o njihovoj romansi, iako su oboje isticali da su samo prijatelji.

Poslednja Jelenina objava, a naročito opis fotografije, je nekima bio znak da je pevačica konačno opet zaljubljena.

"Malo mi za sriću triba"napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira u farmerkama i crop top majici, ispod koje je pokazala ravan stomak i vitku liniju.

Mnogi su ovde kao znak sreće videli Ivana, koji je uveliko poznat kao miljenik žena.

On je poznati kuvar i jedna od omiljenih TV zvezda koja je svoje bogato iskustvo pokazala u kulinarskim emisijama, a jednom prilikom je otkrio da je ljubav prema kuvanju nasledio od najvećih ženskih figura - bake i mame.

Ipak, Ivan nije oduvek bio ovako zgodan kao dana, a ranije je otkrio da je u mladosti imao problema s kilogramima, te da je 120 kilograma najviše što je ikada imao. Ipak, izborio se sa kilogramima i uspeo je da ih skine nakon što je počeo da radi na brodu.

Nakon što se pojavio na televiziji, nije prošlo mnogo, a Ivan je postao miljenik brojnih žena, a poznata pevačica Lidija Bačić mu je čak posvetila i pesmu.

Od 2017. se za ime Jelena Rozga nije vezivao nijedan muškarac, sve do sada kada je ručak sa Ivanom pokrenuo lavinu spekulacija o novoj ljubavi u životu pevačice.

Jelena je nedavno prokomentirala svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lep, ispunjen pesmom. Radim posao koji volim najviše na svetu, muzika je nešto najdivnije, popeti se na binu i pevati dva sata pesme koje ljudi znaju apsolutno od početka do kraja je lepota. Ja imam lep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lepo", priznala je pevačica u emisiji Grand News.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd