Skip to main content
skidanje fleka

SUPER REŠENJE ZA FLEKE OD ČAŠA: Na ovaj način LAKO ćete se OSLOBODITI tragova na stolu (VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/Anna J.
Bele okrugle fleke na stočiću za kafu ili trpezarijskom stolu koje nastaju od mokrih čaša izgledaju ružno i čine da nameštaj izgleda staro i pohabano.

Nema ničeg ružnijeg od mrlja na stolu uzrokovanih vrućim šoljicama koje se stavljaju na omiljeni komad drvenog nameštaja.

Pokušaj uklanjanja tih belih suvih mrlja može se činiti kao mukotrpan posao, ali jedna mama iz Australije otkrila je da postoji trik za njihovo čišćenje koji ne uključuje čišćenje, ribanje ili skupe proizvode.

DOKTOR UPOZORIO, NIJE SAMO TELEFON: Ove STVARI držite ISPOD i pored KREVETA, a ZRAČE kao RENDGEN aparat

DOKTOR UPOZORIO, NIJE SAMO TELEFON: Ove STVARI držite ISPOD i pored KREVETA, a ZRAČE kao RENDGEN aparat

Zabranjeni su KRASTAVČIĆI I MANDARINE: Terapija ovim čajem ČISTI ORGANIZAM od BAKTERIJA, pije se ujutru

Zabranjeni su KRASTAVČIĆI I MANDARINE: Terapija ovim čajem ČISTI ORGANIZAM od BAKTERIJA, pije se ujutru

Ova mama je bila toliko oduševljena rezultatima tog trika da je na Fejsbuku podelila dve fotografije, jednu do druge, na kojima se jasno vidi koliko je njena tehnika čišćenja sjajna, piše britanski Dejli Mejl.

– Upravo sam skinula beli trag od šoljice s mog lepog drvenog stola. Koristila sam kuhinjsku krpu i peglu zagrejanu na srednju jačinu, ali bez pare – napisala je.

Kao što se moglo i očekivati, objavu je komentarisalo mnogo ljudi, i većina korisnika Fejsbuka isprobala je ovaj trik i oduševljeno pisala o rezultatima, a neki su i postavili fotografije njihovog čišćenja.

Među komentarima se našao i onaj žene koja je podelila kako se rešiti mrlje sa stočića koja je nastala od šoljice vrućeg čaja stavljene na tanki podmetač.

– Najpre sam upotrebila kuhinjsku krpu i peglu da posvetlim mrlju, a onda sam na mrlju stavila majonez i ostavila da stoji 12 sati. Mrlja je nestala – napisala je ona.

– Pokušajte nežno trljati s pastom za zube – predložila je druga.

Druga žena je komentarisala da je on problem rešila fenom za kosu.

– Ne znam kako, ali mi je uspelo – napisala je na kraju

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd