Petak 08. dec 2023.
strah

MASTURBACIJA POGUBNA ZA S*KS: Malo na BRZAKA može biti SPAS, ali na OVO niste RAČUNALI!

Foto: Profimedia
Ne, nikako!

Usled monotonog seksualnog života, mnogi ljudi, nebitno kog pola, opredeljuju se za samozadovoljavanje. Masturbacija je zdrava i donosi mnogo prednosti, ali u slučaju da se često njome služite i usput koristite razna seksualna pomagala, možete osetiti i posledice.

Šest znakova koje ne smete ignorisati - ukazuju na PRELJUBU!

Seksi lice
Foto: Profimedia/ilustracija

BRZ I GRUB SEKS, A OVAJ ZNAK SAMO DIGNE NOGE Sa njima obavezno probajte stojeći. Evo koji su horoskopski znaci UŽAS, a koji ZVERI u krevetu

Dr Lija Milheser sa Programa ženske seksualne medicine sa Stenforda tvrdi da se ove posledice ne odnose na zdravlje intimnih delova tela.

- Obožavam kad mi postavljaju ovo pitanje jer mogu odgovoriti. Ne, seksualna pomagala i igračke mogu jedino da poboljšaju funkcionisanje našeg intimnog odnosa i poboljšaju iskustvo. Da, ako koristite neki proizvod – što zapravo praktikuje mali broj ljudi – satima i satima na dnevnoj bazi, to može učiniti da u intimnom delu imate osećate zatupljenosti ali to je sve privremeno. Mnoge žene, igračke i pomagala ipak ne koriste na ovaj način, zbog čega nema razloga za brigu - objašnjava Milheser.

EKSPLOZIVNI ORGAZAM: Uradite OVO i neće skidati RUKE sa vas, a OPSEDNUTOST vama biće njegov novi HOBI!

Noge sa gaćicama
Foto: Profimedia

LEPOTICA, KAKVE NEMA! Ova svetska glumica ima 63 godine, a i dalje se smatra jednom od NAJLEPŠIH!

Možemo zaključiti da su seksualna pomagala i igračke odlični i kad ih koristimo sami, ali i kad ih koristimo tokom odnosa s partnerom. Mogu pomoći i dodatno stimulisati određene delove, poput vagine i klitorisa te na taj način poboljšati seks.

- Seksualna pomagala i razne igračke posebno su korisni ženama koje teže postižu orgazam, a naročito ako su ušle u menopauzu - dodaje Milheser.

Šest znakova koje ne smete ignorisati - ukazuju na PRELJUBU!

Noge sa gaćicama
Foto: Profimedia

NE SHVATAJTE OVU ULOGU OLAKO! 7 najčešćih grešaka koje VENČANE KUME prave!

- Ali, ono zbog čega bi mlade devojke mogle da izbegavaju korišćenje seksualnih pomagala i igračaka jeste činjenica da se sa vremenom navikavamo na tu vrstu stimulacije. To ne znači da takva stimulacija šteti, potpuno suprotno od toga, ali zaista se možemo navići na tačno određenu vrstu stimulacije ako je često ponavljamo- kaže doktorka.

- To naravno ne dovodi do toga da žene više ne mogu da dožive orgazam, bilo same, bilo tokom odnosa s partnerom, ali se može desiti da im taj osećaj zadovoljstva zahvaljujući seks igračkama može biti prijatniji od bilo čega drugog - objašnava dalje Milheser.

DA LI STE BRAČNI MAJSTORI ILI KATASTROFA? Evo koje OSOBINE spašavaju BRAK od pucanja!

Zato, parovima se savetuje da naprave balans i da imaju seks naizmenično, sa i bez seksualnih pomagala.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd