Skip to main content
Kondomi

Novi način ZAŠTITE od trudnoće i polnih bolesti: Ovako izgleda KONTRACEPCIJA BUDUĆNOSTI!

Foto: Profimedia
Uskoro na tržištu!

Pilule i kondomi su dve najčešće metode kontracepcije širom sveta, a to sigurno već dobro znate. Pojava kontracepcije napravila je pravi bum za prava žena, jer su napokon bile u mogućnosti da samostalno kontrolišu odluku o majčinstvu.

Drugi veliki bum koji je nastao pojavom kondoma, označio je razdoblje sigurnog seksa i sprečavanja zaraze polno prenosivim bolestima kao što je HIV.

Ovaj DETALJ će vam otkriti da li je IMAO SEKS: Sjaj na licu se vidi čak i 48 sati POSLE ODNOSA!

Ali, nauka na našu sreću nastavlja da napreduje i još jednom nam je pokazala kako je razvoj jedina moguća opcija, a kada je reč o seksu uskoro će nam biti ponuđena sasvim novi i revolucionaran način zaštite.

Kontracepcija budućnosti je zapravo GEL. 

NIPOŠTO NE PRAKTIKUJ: Lekari ŠOKIRANI novim načinom lečenja VAGINE - umakanje TAMPONA u OVO!

kondomi
Foto: Profimedia

Ova metoda namenjena je ženama, budući da se proizvod primenjuje pomoću tubice (slične onoj za stavljanje tampona) i to sat vremena pre seksualnog odnosa.

Osim što štiti od neželjene trudnoće, svojstvo ovog gela je i da štiti od polno prenosivih bolesti što znači da je celi jedan korak ispred kontracepcijskih pilula koje ne štiti od bolesti.

Najbolje od svega je to što ovaj gel neće imati nuspojave na žene, tj. ne sadrži hormone (kao pilule) koji često naprave pravi haos u ženskom telu.

KONTRA EFEKAT: Volimo kada nas hvale, ali... Ovo su "komplimenti" od kojih nam se diže kosa na glavi!

Žena i muškarac u krevetu
Foto: Profimedia

Nakon što smo saznali sve prednosti i jednostavnost korišćenja ovog proizvoda, pitamo se sledeće pitanje - kada će doći na tržište?

Prema izveštajima direktora firme koji istražuje ovaj proizvod, sredinom 2019. godine ćemo moći da probamo prve primerke.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd