Skip to main content
Tina Tarner, Opra Vinfri

"Kada je pokušala da se oslobodi od dugogodišnjeg porodičnog zlostavljanja, njen život je krenuo na bolje" - Opra Vinfri o životu Tine Tarner

Foto: Profimedia
Svojim odlaskom ostavila nas je sve u šoku.

Televizijska voditeljka Opra Vinfri se na društvenim mrežama prisetila svoje drage prijateljice Tine Tarner. Nakon vesti o Tininoj smrti u sredu, Opra je na Instagramu podelila niz fotografija na kojima ona i muzička ikona provode vreme zajedno tokom godina njihovog poznanstva.

Ona je jednostavno bila najbolja. Počela sam kao obožavateljka Tine Turner, a zatim sam postala prava "groupie" (osoba koja prati zvezdu na nastupima i peva sa njom), prateći je na koncertima širom zemlje, da bismo na kraju postale prave prijateljice - započela je Opra.

- Ona je naša večna boginja rok'n'rola koja je posedovala veličinu unutrašnje snage koja je rasla tokom njenog života - dodala je.

- Tina je uzor ne samo meni, nego i celom svetu. Podstakla je deo mene za koji nisam ni znala da postoji - ispričala je Opra i dotakla se pesme "What's Love Got to Do with It", koja ju je inspirisala da hrabro živi.

- Kada je jednom pokušala da se oslobodi od dugogodišnjeg porodičnog zlostavljanja, njen život je krenuo na bolje -  objasnila je.

-  Zahvalna sam na njenoj hrabrosti, što nam je pokazala kako izgleda pobeda u kožnoj minici. Jednom mi je podelila da kada dođe njen trenutak da napusti ovaj svet, neće biti uplašena, već uzbuđena i radoznala. Jer je naučila kako da živi okružena svojim voljenim suprugom Ervinom i prijateljima -  napisala je Opra.

 - Postala sam bolja žena, bolji čovek, jer je njen život dirnuo moj. Ona je zaista bila najbolja - zaključila je Vinfri.

U drugoj objavi, Opra je podelila snimak na kojem ona i Tina zajedno izlaze na scenu i pevaju "Simply The Best".

- Imala sam priliku da se pridružim Tini na sceni tokom njene turneje 'Wildest Dreams' i osetila sam se kao deo njenog čarobnog sveta - napisala je.

- Bila sam toliko nervozna da su mi kolena doslovno klecala. Plesanje na sceni s njom u Los Anđelesu bilo je najzabavnije iskustvo kojeg se ikada seća. Tada sam izašla iz svoje zone komfora - otkrila je Opra.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
24 Beograd