OVAKO JE NAJUKUSNIJI - Sutlijašu dodajte SAMO TRI SASTOJKA, ovako spremljenog zavoleće ga i oni koji nisu sladokusci
Spremljen na ovaj način, omiljeni dezert detinjstva mnogih postaće učestala poslastica na vašem meniju.
Ponekad, određene recepte iskoristimo mnogo puta i zasitimo ih se. Uz male trikove koji slede u nastavku, sutlijaš če vam postati vrlo zanimljiv za spremanje.
Voće
Možda naizgled ne ide uz kremastu teksturu poslastice, ali voće i sutlijaš se odlično uklapaju. Sveže ili suvo, svejedno je. Suvo pruža intezivnu aromu, dok sveže doprinosi punoći ukusa.
Orašasti plodovi
Oni su omiljeni dodaci sutlijašu zbog svoje hrskavosti. Najčešće se koriste orasi, ali i lešnici i bademi. Mogu se seći, mlesti ili koristiti celi, na svaki način su ukusni.
Cimet
Nekima podrazumevani dodatak sutlijašu, cimet značajno doprinosi njegovoj aromi. Bilo da se pomeša sa smesom ili doda malo na vrhu, odličan je saveznik kremastom dezertu.