Брзи трик за најукусније бечке шницле: Уместо јаја, додајте овај састојак и биће сочније и мекше
Испробајте овај сјајан, а брзи рецепт још данас.
04.07.2025.
12:49
Коментари (0)
Ако волите поховано бело месо, илити бечку шницлу, али вам често испадне суво и распадајућа, овај трик би могао да вам усаврши кулинарске способности у убрза процес прављења ручка.
Без обзира да ли се ради о шницлама или пилећим штапићима, поховано бело месо једно је од најомиљенијих јела које се једноставно припрема код куће.
Тајна је у једном састојку
Како бисте избегли грешке и добили савршен резултат, замените јаја мајонезом. Дакле, користите све састојке као и иначе, брашно, презле и зачине, али уместо јаја, месо премажите мајонезом пре поховања.
Ова мала цака не само да ће учинити ваше шницле сочнијим, него ћете добити и богатији укус, док ће смеса за поховање остати хрскава.