Brzi trik za najukusnije bečke šnicle: Umesto jaja, dodajte ovaj sastojak i biće sočnije i mekše
Isprobajte ovaj sjajan, a brzi recept još danas.
04.07.2025.
12:49
Komentari (0)
Ako volite pohovano belo meso, iliti bečku šniclu, ali vam često ispadne suvo i raspadajuća, ovaj trik bi mogao da vam usavrši kulinarske sposobnosti u ubrza proces pravljenja ručka.
Bez obzira da li se radi o šniclama ili pilećim štapićima, pohovano belo meso jedno je od najomiljenijih jela koje se jednostavno priprema kod kuće.
Tajna je u jednom sastojku
Kako biste izbegli greške i dobili savršen rezultat, zamenite jaja majonezom. Dakle, koristite sve sastojke kao i inače, brašno, prezle i začine, ali umesto jaja, meso premažite majonezom pre pohovanja.
Ova mala caka ne samo da će učiniti vaše šnicle sočnijim, nego ćete dobiti i bogatiji ukus, dok će smesa za pohovanje ostati hrskava.