ПРШУТА СТАРА ГОДИНУ И 7 МЕСЕЦИ, ПРЕСОВАНА ПРАСЕТИНА, ТОРТА НА 6 СПРАТОВА: Ово је мени који су Зорица и Кемиш спремили за свадбу: Званицама на столовима и од птице млеко
Својски су се потрудили да званицама ово буде најлепша свадба којој су икада у животу присуствовали.
Музичка дива Зорица Брунцлик и истакнути естрадни уметник Мирољуб Аранђеловић Кемиш данас ће, након 40 година брака, обновити завете и тим поводом уприличити весеље које ће се препричавати годинама!
Будући да је пар желео да све прође савршено, њих двоје су пре неколико дана испробавали храну која ће данас бити послужена званицама.
Како медији преносе, на луксузном менију ће тога дана бити и од птице млеко, а откривени су и детаљи менија, за који је био задужен кувар Лазар Радосављевић, којим ће гости сигурно бити и више него одушевљени.
Сваки гост ће за предјело имати посебан тањир на коме ће се наћи четири врсте сира, пршута стара годину и седам месеци, буђола и кулен.
После тога уследиће хладно и топло предјело, па следе топли тањири које између осталог чине: пресована прасетина са хрскавим луком, сармице од зеља, "пастрами ролнице", јагњетина у путеру, свињски врат у козјој сурутки... Поред ових ђаконија, званице ће моћи да уживају у четири врсте салата, док ће око 22 сати бити изнет и роштиљ на ћумур.
Након сланиша, гостима ће бити послужени дезерти, а "главна звезда" овог дела ће бити свадбена торта на шест спратова, висока чак метар и по. Поред ње, званице ће моћи да бирају између 10 врста колача, у воћном кутку биће избор од 20 врсти воћа, али и шест врста сладоледа.
Строго се водило рачуна и о пићу, па ће тако на менију бити и неколико врста крафт пива, сва луксузна жестока пића, коктели, као и четири врсте вина.