PRŠUTA STARA GODINU I 7 MESECI, PRESOVANA PRASETINA, TORTA NA 6 SPRATOVA: Ovo je meni koji su Zorica i Kemiš spremili za svadbu: Zvanicama na stolovima i od ptice mleko
Svojski su se potrudili da zvanicama ovo bude najlepša svadba kojoj su ikada u životu prisustvovali.
Muzička diva Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš danas će, nakon 40 godina braka, obnoviti zavete i tim povodom upriličiti veselje koje će se prepričavati godinama!
Budući da je par želeo da sve prođe savršeno, njih dvoje su pre nekoliko dana isprobavali hranu koja će danas biti poslužena zvanicama.
Kako mediji prenose, na luksuznom meniju će toga dana biti i od ptice mleko, a otkriveni su i detalji menija, za koji je bio zadužen kuvar Lazar Radosavljević, kojim će gosti sigurno biti i više nego oduševljeni.
Svaki gost će za predjelo imati poseban tanjir na kome će se naći četiri vrste sira, pršuta stara godinu i sedam meseci, buđola i kulen.
Posle toga uslediće hladno i toplo predjelo, pa slede topli tanjiri koje između ostalog čine: presovana prasetina sa hrskavim lukom, sarmice od zelja, "pastrami rolnice", jagnjetina u puteru, svinjski vrat u kozjoj surutki... Pored ovih đakonija, zvanice će moći da uživaju u četiri vrste salata, dok će oko 22 sati biti iznet i roštilj na ćumur.
Nakon slaniša, gostima će biti posluženi dezerti, a "glavna zvezda" ovog dela će biti svadbena torta na šest spratova, visoka čak metar i po. Pored nje, zvanice će moći da biraju između 10 vrsta kolača, u voćnom kutku biće izbor od 20 vrsti voća, ali i šest vrsta sladoleda.
Strogo se vodilo računa i o piću, pa će tako na meniju biti i nekoliko vrsta kraft piva, sva luksuzna žestoka pića, kokteli, kao i četiri vrste vina.