Брз и лак рецепт за РИБЉУ ЧОРБУ од туњевине из конзерве и без запршке: Тајна у зачинима, укус - величанствен
Када вам је потребна брза, али изузетно укусна супа, рибља чорба од туњевине је право решење!
Када пожелите брз и укусан оброк, а немате пуно времена или састојака, рибља чорба од туњевине из конзерве је савршено решење! Овај једноставан рецепт неће вам одузети више од пола сата, а резултати су очаравајући.
Без компликоване и нездраве запршке, све што је потребно је доза пажљивих зачина који подижу укус на сасвим нови ниво. Тајна ове чорбе није у компликованим техникама, већ у једноставном, али савршеном споју туњевине, свежих зачина и поврћа. Брзо, лако, а укус – величанствен!
Састојци
1 конзерва туњевине
1 шаргарепа
1 кромпир
2 дл сока од парадајза
1 главица црног лука
зачини
Припрема
Лук, шаргарепу и кромпир изрендати и на мало уља пропржити. Додати литар воде, сок од парадајза и туњевину претходно оцеђену од уља.
По жељи додати першун, со и зачине. Када прокључа, кувати око 20 минута.
Пријатно!