Посластица за све љубитеље кокоса - КОКОС КОЛАЧ воле и они који иницијално једу другачије слаткише, а припрема је врло једноставна
Кокос колач је кремаст, а истовремено освежавајућ.
26.03.2025.
08:44
Коментари (0)
Припремите укусну посластицу уз једноставне упуте, тако да испадне боље него у посластичарници. Доносимо вам лаган рецепт у наставку.
Састојци:
- 300 г кекса
- 100 г кокоса
- 100 мл млека
- 400 мл слатке павлаке
- 100 г беле чоколаде
За прелив:
- 100 г беле чоколаде
- 100 мл слатке павлаке
Припрема:
У вруће млеко умешајте кокос. За то време, умутите слатку павлаку али водите рачуна да не претерате. Затим, додајте кокос и истопљену чоколаду.
Кекс ређајте у плех и наносите фил док не потрошите сав материјал. Преко ноћи оставите да се охлади у фрижидеру.
Белу чоколаду и слатку павлаку умешајте и нанесите преко колача. Пријатно!