ПОСНО ЈЕЛО ЗА ГУРМАНЕ - Рецепт за мусаку од кромпира, због једног састојка нећете ни приметити да нема меса
Зачињено, укусно и хранљиво управо због кромпира и сојиних љуспица које обогаћују јело.
05.03.2025.
20:02
Коментари (1)
Представљамо вам још један рецепт за посни ручак. Спремите мусаку од кромпра са сојиним љуспицама.
Ево шта је све потребно, а поступак је веома једноставан и неће вам одузети пуно времена.
Састојци:
- 600 г кромпира
- 2 црни лук
- 4-5 црвена паприка
- 150 мл парадајз соса
- 150 г сојиних љуспица
- Кухињска со, суви зачин, бибер, маслиново уље
Пропрженом луку додајте сос од парадајза, паприку и сојине љуспице и распоредите преко нарезаног кромпира. Преко поређајте поново колутове кромпира налијте водом и преко прелијте мешавину од уља, црвене млевене паприке и бибера.
Овако припремљено убаците у рерну загрејану на 200 степени и пеците 30 минута.
Детаљније о рецепту на видеу Кухиња Валентина Машковић у наставку.