Права БОМБА укуса: Воћна торта кремастог фила, хрскавог кекса и прелепог прелива од беле чоколаде која се топи у устима
Колач са белом чоколадом и јагодама је права посластица која спаја све укусе које волимо.
30.03.2025.
20:08
Коментари (0)
Када су у питању летњи десерти, ништа не може да се упореди са лаганим, кремастим колачем са јагодама који пружа освежење и задовољава све ваше жеље за слатким.
Састојци
- 200 г кекса
- 1 пудинг од ваниле
- 500 мл млека
- 2 кашике шећера
- 300 г свежих јагода
- 200 мл слатке павлаке
- 300 г маскарпоне сира
- 2 кашике еуро крема
- 1 крем fix
- 1 ванилин шећер
- 3 веће исецкане јагоде на ситно
- 100 мл слатке павлаке
- 200 г беле чоколаде
Почните тако што ћете скувати пудинг, а затим у охлађени пудинг додајте измрвљени кекс. Потом у плех равномерно прелијте смесу.
Јагоде исецкајте на листиће, а потом их поређајте у плех.
У слатку павлаку додајте сир, ванилин шећер, еуро крем, сецкане јагоде и све добро сједините док не добијете густу смесу, а потом премажите преко јагода.
У слатку павлаку истопите чоколаду, а потом прелијте преко торте.
Декоришите по укусу.
Детаљније о начину припреме на видеу лове_фоод_марина.