Skip to main content
brak

Ovo su NAJGORI MUŽEVI po horoskopu! Jedan je PRELJUBNIK, drugi lenština, a tek treći...

Foto: Shutterstock
Iako nikome ne možemo da sudimo bez podznaka, uopšteno gledano, najlošiji muževi rađaju se u ovim znakovima

Rak

Bračni život sa Rakovima nije uopšte lak. Iako su muški pripadnici ovog znaka su veoma emotivni, retko će vam to pokazati, a kamoli kazati. Na izgled će biti ravnodušni i hladni dok im emotivna oluja para unutrašnjost. Zato može doći do velikih nesuglasica, a njihova izabranica nikada neće biti potpuno sigurna u njihova osećanja. Nećete ih čekati u kasne sate, jer su veoma su porodično nastrojeni i tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu.

Bikove stiže umor, Ribe da paze na BOLNO GRLO, Ovan uživa u ljubavi - HOROSKOP za petak je tu

Bikove stiže umor, Ribe da paze na BOLNO GRLO, Ovan uživa u ljubavi - HOROSKOP za petak je tu

NA PRVI POGLED IZAZIVAJU SIMPATIJE, ali ne samo zbog fizičkog izgleda nego zbog UNUTRAŠNJE ENERGIJE! Ova četiri horoskopska znaka spadaju u te srećnike

NA PRVI POGLED IZAZIVAJU SIMPATIJE, ali ne samo zbog fizičkog izgleda nego zbog UNUTRAŠNJE ENERGIJE! Ova četiri horoskopska znaka spadaju u te srećnike

Ipak, često su džangrizavi i znaju mnogo da zanovetaju. Uglavnom su verni svojoj supruzi, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpija

Muškarac rođen u ovom znaku u braku uvek mora biti dominantan. Slagaćete se dobro dokle god pristajete na to da budete njegov pratioc, a ne ravnopravan partner. Njegov krhki ego ne podnosi da žena ima bolji posao, da više zarađuje od njega, da se ističe više od njega ili da je u bilo čemu bolje od njega, pa ako pristajete na to da živite u njegovoj senci, brak će funkcionisati odlično. Veoma je ljubomoran i posesivan, pravi problem kada njegova izabranica i krajičkom oka pogleda drugog muškarca, a sa druge strane smatra da je potpuno normalno da on flertuje sa svima. 

prevara
prevara
Foto: Profimedia

Devica

Ovaj znak je vrlo diskriminativan i kritičan, i nije ga ni malo lako zadovoljiti. On je izbirljiv, ne voli da se vezuje, ima duboko ukorenjen strah od infekcije, a sve su to karakteristike koje imaju važnu ulogu u njegovom odnosu prema ljubavi. Muškarac Devica bolesno je pedantan i sve mora da bude na svom mestu. U stanju je da danima ne priča sa suprugom samo zato što nije koristila podmetač kada je stavila čašu na sto. Veran je partner, iako ne preterano uzbudljiv. Kao roditelj veoma je kritičan, hirovit, usplahiren i hladan. Iako će naravno voleti svoje dete, ono će često to dovoditi u pitanje zbog njihovog hladnog stava i preteranog kritikovanja. Uspeh u braku je donekle moguć, ako partner ima nešto sličan karakter.

Vremenska prognoza
Umerena kiša
20 Beograd