Skip to main content
dalila

DALILA PRE RIJALITIJA DOGURALA DO 85 KG: Uz pomoć ovog režima SKINULA 15 KILOGRAMA, izbacila 1 namirnicu

Foto: Shutterstock, Srbija Danas ilustracija
Izbacila je određene namirnice!

Dalila Dragojević je postala jedna od glavnih tema u "Zadruzi" i među gledaocima, zbog odnosa sa suprugom Dejanom Dragojevićem kao i pomirenjem sa ljubavnikom Filipom Carem. Čini se da Dalila ovih dana zbog privatne emotivne drame, nema vremena da vodi računa o svom izgledu, pa se zbog toga ponovo ugoljila, čemu u prilog govore i fotografije na kojma se vidi višak na stomaku, salo koje ispada iz pantalona. 

Dalila Dragojević

Nova FOTKA JELENE ĐOKOVIĆ privukla VELIKU PAŽNJU: Pokazala kako dobija ENERGIJU i jača imunitet (FOTO)

Nova FOTKA JELENE ĐOKOVIĆ privukla VELIKU PAŽNJU: Pokazala kako dobija ENERGIJU i jača imunitet (FOTO)

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA UPOZORAVA: Tuberkuloza u SNAŽNOM PORASTU nakon godina opadanja, a OVO su simptomi

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA UPOZORAVA: Tuberkuloza u SNAŽNOM PORASTU nakon godina opadanja, a OVO su simptomi

Dalila je pre "Zadruge" uspela da smrša 15 kilograma uz dijetu koju joj je pripremila Ljuba Pantović, ali je izgleda uspela da povrati staru kilažu. 

- Oduševljena sam novom linijom, više nisam debela! Osećam se mnogo lepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila pre nego što sam se ugojila - govorila je Dalila. Ona dodaje da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša - izjavila je nakon uspešno sprovedene dijete. 

- Ljuba mi je napisala program ishrane i vežbanja, koji mi je u početku bio težak. Prvi put sam izdržala samo četiri dana! Žudela sam za slatkim, pa sam pojela čokoladicu. Poslala sam Ljubi poruku: „Izvini, sve je palo u vodu, prekršila sam pravila i uzela slatko".

- Drugi put sam se naoštrila i pokupovala sve i svašta od namirnica za dijetu, ali je sve to ostalo u frižideru i po fiokama.

Dragojevićeva otkriva kako je rešila da izade iz začaranog kruga i započne mukotrpnu borbu sa viškom kilograma.

Dalila-Dragojević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Jednog jutra sam stala na vagu i videla da imam 85 kilograma! Šokirala sam se! Rekla sam sebi: „Dosta je! Odmah krećeš na dijetu".

- Nisam želela da čekam ni dana više - objašnjava starleta iz Bosne, koja je unela i druge izmene u ishranu.

- Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vežbam u teretani. Pijem samo mleko bez laktoze, a u jelima koristim laneno seme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih - otkrila je.

- Sve je moguće kad čovek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prodem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lepa i za sada mi dobro ide - rekla je zadrugarka tom prilikom.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd