Skip to main content
Goga Sekulić

Goga Sekulić u MINIJATURNOM BIKINIJU istakla ADUTE i pokazala TIP-TOP telo: Ovo je TAJNA NJENE VITKE LINIJE!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Goga Sekulić je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u minijturnom bikiniju pored bazena

Sezona odmora je u punom jeku, ali mnogima je ovaj period veoma stresan jer razmišljaju na koji način da se efikasno reše viška kilograma, koji su se nataložili u toku godine, za kratko vreme.

Na društvenim mrežama smo preplavljeni fotografijama sa plaže, na kojima, posebno javne ličnosti, poziraju u kupaćim kostimima, a njihova figura izgleda savršeno.

Jedna od njih je i pevačica Goga Sekulić koja je rešila da otkrila kako je dovela svoju liniju do savršenstva.

Ona je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u minijturnom bikiniju pored bazena, a u opisu je istakla na koji način je uspela da smanji kilograme. Naime, ona je otkrila da je za njenu vitku figuru zaslužan Herba Fast Beauty Concept.

- Kao što sam i obećala, podeliću moja prva iskustva sa Herba Fast Beauty Concept-om! Primećujem da mi je apetit mnogo manji i kontrolisaniji, jedem balansirane obroke i svako jutro započinjem sa Lady kapsulama dok u toku dana kada mi se prijede nešto slatko popijem kesicu Fiber-a od čokolade koji je bogat biljnim vlaknima i daje mi osećaj sitosti. Kilažu ne merim, ali se već osećam komotnije u stvarima koje su mi bile knap - otkrila je pevačica.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
8 Beograd