Skip to main content
prevara

KAD VEĆ SPAVAŠ SA MOJOM ŽENOM, ZVRCNI DA POMERIM AUTO! Muž ostavio ŠOK poruku ženinom ljubavniku

Foto: Shutterstock ilustracija, Twitter printscreen/zoranceran2
Svi bruje o poruci koju je muškarac ostavio ženinom ljubavniku!

Svako ima svoj način na koji se nosi sa preljubom. Imali smo prilike da vidimo raznorazne reakcije: od ceduljica sa ironičnim porukama, uništenih automobila, pa do osveta neviđenih razmera. Ipak, neke rekacije prevarenih znaju da oduševe javnost, pa za vrlo kratko vreme postanu viralne.

Jeste li spremni za kupovinu? Crni petak posebno je obeležen u ovoj prodavnici!

Jeste li spremni za kupovinu? Crni petak posebno je obeležen u ovoj prodavnici!

NAJUSPEŠNIJA ĆERKA KATARSKOG ŠEIKA ODUŠEVILA LEPOTOM: Ima 6-oro dece, uspešna je i obrazovana, a opet u SENCI MAJKE

NAJUSPEŠNIJA ĆERKA KATARSKOG ŠEIKA ODUŠEVILA LEPOTOM: Ima 6-oro dece, uspešna je i obrazovana, a opet u SENCI MAJKE

Tako se na Reditu pojavila poruka koju je muž ostavio ljubavniku svoje žene. Prevara se dogodila u Velikoj Britaniji, a mnogi su je opisali kao "pasivno agresivnom", jer je sarkazam u njoj prilično jasan. Takođe, čini se da je muškarac oguglao na ljubavnike svoje žene, jer je ovog muškarca nazvao rednim brojem 86.

prevara
Foto: Profimedia

"Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa nekim ko je u braku i da nismo u otvorenoj vezi, tako da ne bi trebalo da praviš prljavštinu sa njom. Ne zameram što privremeno svratiš da popijete piće dok nisam tu, ali možete li u budućnosti da me obavestite da mogu da pomerim auto za vas?", napisao je muž, a umesto potpisa poručio je: "Živeli, broju 86".

Naravno, korisnici društvenih mreža su odmah počeli da komentarišu. I dok jedni misle da je užasno to što je muškarac navikao da njegova žena ima ljubavnike, drugi su ovaj potez nazvali "maestralnim". "Kakav sakrzam", "Tako se to radi, gospodski", "Ovo se zove muškarac, svaka čast", "Ladno je 86. muškarac kojeg tera od svoje žene", "Ko zna šta bi joj neko drugi uradio", "Na nivou", glasili su samo neki od komentara...

Pogledajte kako izgleda poruka:

poruka
Foto: twitter printscreen/zoranceran2
Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd