Ako volite ajvar, onda će vas beli ajvar – poznat i kao malidžano – potpuno osvojiti! Ovaj tradicionalni makedonski specijalitet pravi se od pečenih paprika, patlidžana i belog luka, a njegov kremasti ukus i lagana tekstura čine ga pravom delicijom na svakoj trpezi. Savršen je za doručak, večeru ili kao dodatak glavnim jelima, a najbolje od svega – dugo ostaje svež i ukusan u tegli.
TURSKA PITA bez kora pravi se za samo 5 minuta, a ukus je kao iz najskupljeg restorana: Puna povrća, sira i kačkavalja, neodoljivo sočna, zamiriše ceo dom i svi traže recept čim je probaju
TURSKA PITA bez kora pravi se za samo 5 minuta, a ukus je kao iz najskupljeg restorana: Puna povrća, sira i kačkavalja, neodoljivo sočna, zamiriše ceo dom i svi traže recept čim je probaju
Da li će veštačka inteligencija zameniti Boga? Čuveni profesor Dejvid Glas za SD o budućnosti čovečanstva: Žele da nam omoguće skoro božanske sposobnosti