Subota 02. dec 2023.
jelena bin drai

'MUŽ IMA JOŠ 147 ŽENA PORED MENE!' Najbogatija Srpkinja udata je za ŠEIKA - sada otkrila kako živi (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/jelena_j_bin_drai1
Danas jedna od najbogatijih Srpkinja.

Jelena bin Drai je naša bivša misica, a danas jedna od najbogatijih Srpkinja. Osam godina je u braku sa arapskim milionerom Saidom bin Draijem.

Na praznik SVETE TROJICE - ovaj običaj ŠTITI OD NEVOLJA I DONOSI SREĆU: Danas se traži OPROST od svih grehova

Na praznik SVETE TROJICE - ovaj običaj ŠTITI OD NEVOLJA I DONOSI SREĆU: Danas se traži OPROST od svih grehova

UPOZORENJE LEKARA! Srbi se “DAVE” u ovim NAMIRNICAMA, a povećavaju rizik od OPASNIH BOLESTI

UPOZORENJE LEKARA! Srbi se “DAVE” u ovim NAMIRNICAMA, a povećavaju rizik od OPASNIH BOLESTI

Pre više od dve decenije ova lepotica iz malog mesta Žabalj u Vojvodini ponela je titulu najlepše Jugoslovenke. Jelena Jakovljević bin Drai danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, bavi se dizajnom odeće, supruga je arapskog biznismena i ima dvoje dece. Osim toga, vlasnica je lanca kozmetičkih salona u Emiratima. I danas se svi sa oduševljenjem sećaju njenih fotografija za magazin "Plejboj"

Rođena je 16. maja 1979. godine u Žablju, pored Novog Sada. Roditelji su joj bili prosvetni radnici.

Godine 1997. našla se među 10 finalistkinja na takmičenju za Elite Model Look, a već sledeće godine je proglašena za mis Jugoslavije, mis fotogeničnosti i mis interneta. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

Najviše pažnje Jelena je izazvala pre 13 godina kada se slikala za naslovnicu “Plejboja“.

- Odlučila sam se u momentu. Radi se o umetničkim fotografijama i nije mi bila frka da se skinem. Slikao me je Tejal Patni, najpoznatiji fotograf na Srednjem istoku. S njim inače radim udarne poslove u Dubaiju. Iako moj posao nije da se skidam, ovo sam uradila jer je sve bilo na profesionalnom nivou - rekla je tada Jelena.

Jelena ne krije da je njena porodica bila jako siromašna, te da joj je pratnja i podrška bio samo otac, jer nisu imali dovoljno novca da obezbede karte majki i bratu.

"Sećam se kao da je juče bilo. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su ostati u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom smo trenutku na računu imali samo 100 nemačkih maraka, što je bilo dovoljno za samo jednu ulaznicu", otkrila je Jelena i poručila da nije ni slutila da će postati prva misica u istoriji naše zemlje koja je osvojila osvojiti tri titule na jednom takmičenju.

Jelena je 2003. upoznala arapskog biznismena Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Pet godina kasnije venčali su se u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

Jelena i Said su dobili ćerku Asju 2010, godinu dana kasnije sina Hilala i tri godine godine kasnije sina Hamdana. Njihova imena imaju posebna značenja: po Kuranu, Asja je bila prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači - lad mesec, a Hamdan - milostiv.

Jelena bin Drai i danas izgleda odlično, a tvrdi da se nije podvrgla estetskim zahvatima. Kaže da voli bore i da želi da ostari dostojanstveno.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi. Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu i da mu nije jedina žena.

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram trpeti i gledati svaki dan", našalila se ona, koja je ovim htela da da do znanja svima da živi potpuno normalnim porodičnim životom i da nema prostora za senzacije i tračeve.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd