Petak 23. feb 2024.
kraljevska porodica

Prvi POZIV nakon SEDAM MESECI ĆUTANJA - Princ Hari pozvao oca kralja Čarlsa, evo kako je protekao razgovor

Foto: YouTube Printscreen Access Hollywood/ Netfilx, Shutterstock
Odnosi u kraljevskoj porodici više nikada neće biti isti!

Odnosi u kraljevskoj porodici, kao što smo već i ranije pisali, nisu se nešto specijalno menjali nakon što je princ Hari odlučio da sa suprugom Megan Markl napusti Veliku Britaniju i da pred američkim i svetskim auditorijumom iznese sa "prljavi veš" koji se godinama sakupljao u njegovoj porodici. 

Stručnjaci koji se bave analizom odnosa u kraljevskoj porodici smatraju da je ovaj odnos trajno narušen, ali da tek neće biti povratka ili bilo kakvih izgleda za poboljšanje odnosa, nakon što izađe nova knjiga princa Harija, najavljena za novembar. 

kraljevska porodica
kraljevska porodica
Foto: Profimedia

Međutim, mediji u Britaniji javljaju da je princ Hari odustao od poboljšanja odnosa sa bratom, princom Vilijamom, ali da se još uvek trudi da koliko je moguće ostane u kontaktu sa ocem, kraljem Čarlsom. 

Monika konačno PREKINULA ĆUTANJE! U emotivnoj objavi OTKRILA kako se RODILA LJUBAV sa Čendlerom, te kako su se SLAGALI van setaMonika i Čendler

Monika konačno PREKINULA ĆUTANJE! U emotivnoj objavi OTKRILA kako se RODILA LJUBAV sa Čendlerom, te kako su se SLAGALI van seta

NEMA TU POVRATKA! Princ Hari SPREMA još veći UDARAC za kraljevsku porodicu, ovo je konačni RASKOL između PRINČEVAprinceza Dajana, princ Hari, princ Vilijam

NEMA TU POVRATKA! Princ Hari SPREMA još veći UDARAC za kraljevsku porodicu, ovo je konačni RASKOL između PRINČEVA

Princ Hari je kako mediji u Britaniji prenose, pre dva dana zvao oca da mu čestita 75. rođendan. U razgovoru je učestvovala i snaga britaskog kralja Megan Markl.

Razgovor je navodno bio srdačan i prijatan i ovo je prvi put da otac i sin razgovaraju od krunisanja koje je održano u aprilu. 

princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
Foto: Profimedia

- Kralj je izuzetno zauzet ovih dana, ali voli svog sina i unuke i nikada ne bi odbio njihov poziv, posebno ne za svoj rođendan - rekao je izvor blizak porodici. 

Ipak, ono što zbunjuje mnoge je i što je nakon krunisanja, princ Hari nekoliko puta bio u Britaniji, ali se nije video sa ocem. 

- Još je dug put da se ispravi procep koji je nastao među njima, jer duboki su razdor napravile optužbe koje je princ Hari izneo na račun kraljevske porodice i to javno, na televiziji kao i kasnije u biografije "Spare" - rekao je izvor.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd