Skip to main content
crkva

Roditelji, ovako se SVAKOG JUTRA POMOLITE za SVOJU DECU! Molitva koja štiti, započnite dan sa njom

Foto: youtube printscreen /Телевизија Храм/ Shutterstock
Neka vam to postane svakodnevno molitveno pravilo!

Molitva za blagoslov dece je jedna od jutarnjih molitvi koju svaki roditelj treba da uvrsti u svoje molitveno pravilo. Ova molitva se, takođe, može čitati i u toku dana. Da bi Gospod sačuvao decu od iskušenja i stradanja, roditelji svakodnevno neka čitaju jutarnju molitvu za blagoslov dece.

Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, radi molitava Prečiste Tvoje Matere usliši mene, nedostojnog slugu Tvoga (ime). Gospode, u milostivoj vlasti Tvojoj pomiluj čeda moja (imena) i spasi ih radi slave imena Tvoga.

Treba ti DVA MINUTA i par POTEZA RUKOM - Evo kako da olakšaš sebi, PREKINI NADUTOST u rekordnom roku

Treba ti DVA MINUTA i par POTEZA RUKOM - Evo kako da olakšaš sebi, PREKINI NADUTOST u rekordnom roku

NIJE SAMO VOĆE I POVRĆE - Namirnice koje su OBAVEZNE u toku JESENI, ovako ćete sačuvati i PODIĆI ENERGIJU

NIJE SAMO VOĆE I POVRĆE - Namirnice koje su OBAVEZNE u toku JESENI, ovako ćete sačuvati i PODIĆI ENERGIJU

Gospode, oprosti im sva sagrešenja voljna i nevoljna, koja su ona učinila pred Tobom. Gospode, uputi ih na pravi put ZAPOVESTI Tvojih i razum njihov prosveti svetlošću Tvojom, za spasenje duša i isceljenje tela.

Gospode, blagoslovi ih na svakom mestu vladavine Tvoje, sačuvaj ih silom Časnog i Životvornog Krsta Tvoga, pod pokrovom Tvojim svetim, od metka koji leti, od strele, mača, ognja, od smrtonosne rane, od vodenog potopa i naprasne smrti.

Gospode, ogradi ih od svih vidljivih i nevidljivih neprijatelja, od svake bede, zla, nesreće, izdajstva i ropstva. Gospode, isceli ih od svake bolesti i rane, od svake muke, i olakšaj njihove duševne patnje.

Gospode, daruj im blagodat Duha Tvoga Svetoga, dug život, zdravlje i čednost; da požive u svakoj pobožnosti i vrlini, u miru i slozi sa vlastima koje ih okružuju, sa bližnjima i ljudima koji su daleko. Gospode, umnoži i osnaži njihove umne sposobnosti i telesnu snagu, zdrave i sretne ih vrati u roditeljski dom.

Sveblagi Gospode, daruj meni, nedostojnom i grešnom slugi Tvome (ime) roditeljski blagoslov za decu moju (imena) u nastupajuće vreme jutra (ili: dana, večeri, noći), jer Carstvo je Tvoje večno, svesilno i svemoćno.

Amin.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd