Skip to main content
Princ Vilijam i Princ Hari

TENZIJA U BAKINGEMSKOJ PALATI DOVEDENA DO VRHUNCA: Prinčevi ne mogu da se gledaju, a Kejt sve pogoršala savetujući Vilijama

Foto: Profimedia
Profesionalni čitač sa usana otkrio šokantne detalje sa prošlogodišnjeg jubileja.

Proslava platinastog jubileja pokojne Elizabete II prošle godine, okupila je mnogo zvanica u katedrali Svetog Pavla, ali i dva brata na istom mestu - princa VilijamaKejt Midlton i princa Harija i Megan Markl.

Otkako je njihova svađa postala javna, kraljevski događaji kojima su prisustvovali i princ Vilijam i princ Hari bili su retki. Međutim, prošlog juna, zaraćena braća uspela su da ostave svoje nesuglasice po strani kako bi odali počast svojoj pokojnoj baki kraljici tokom proslave njenog platinastog jubileja - što je bilo prvo javno pojavljivanje Harija i supruge Megan na kraljevskom događaju od kada su napustili monarhiju.

PALO POMIRENJE BRAĆE? Prinčevi Hari i Vilijam dižu kip princezi Dajani, događaj prvo zajedničko pojavljivanje

PALO POMIRENJE BRAĆE? Prinčevi Hari i Vilijam dižu kip princezi Dajani, događaj prvo zajedničko pojavljivanje

KEJT I MEGAN vode oštru borbu oko TITULE MODNE IKONE, ali Internet je presudio: Evo čije su autfite radije guglali i koja izdanja su se najviše tražila!

KEJT I MEGAN vode oštru borbu oko TITULE MODNE IKONE, ali Internet je presudio: Evo čije su autfite radije guglali i koja izdanja su se najviše tražila!

Tenzija u Bakingemskoj palati raste iz dana u dan, a braća, kao i njihove žene pune naslovnice štampe. Posebno interesnatni za javnost su odnosi između dva brata i dve jetrve.

Otkako se u javnosti sve više priča o tome kako se Kejt i Vilijam ne slažu baš dobro sa Harijem i Megan, a čak su se pojavile i glasine o fizičkom obračunu među braćom, ljudi analiziraju svaki njihov pokret ne bi li utvrdili da li je sve to tačno. Tako su se prisetili da su se znaci udaljavanja među njima mogli videti još prošle godine tokom svečanosti platinastog jubileja.

Naime, parovi su sedeli daleko jedni od drugih i nisu međusobno komunicirali, a nisu se čak ni približavali jedni blizu drugih. Uprkos svemu, u vazduhu se osaćala napetost, koja je naročito bila izražena kod Vilijamove supruge Kejt Midlton.

Nakon službe, Vilijam i Kejt su viđeni kako razgovaraju na stepenicama katedrale, dok su čekali da ih auto odveze na prijem za ručak. Nedavno su se pojavile informacije da je čitač sa usana uspeo da otkrije o čemu su oni pričali na stapenicama. Veoma interesantno je to što je pročitano kako princeza od Velsa svom suprugu daje jasne instrukcije oko ponašanja. 

Vilijam i Kejt
Foto: Profimedia

Prema rečima stručnjaka za čitanje sa usana, Džona Kasidija, dok su izlazili na stepenice, Kejt je rekla:

- Prošlo je veoma dobro, veoma dobro, a Vilijam joj je odgovorio: Da, savršeno.

Nakon toga, Vilijam se okrenuo ka publici i pozdravio okupljene, a gospodin Kesidi kaže da se princ u jednom trenutku obratio Kejt i rekao joj:

- Nakon što se pomere možemo da idemo.

I Džudi Džejms, stručnjak za govor tela, je posmatrala parove na istom događaju i došla do zaključka da je Vilijam Hariju dao "suprotno priznanje" i "gest barijere". Ona je rekla za Miror da je Vilijam usvojio "gest barijere" dok su on i supruga Kejt prolazili pored klupe na kojoj je sedeo njegov brat na putu do svog mesta.

Džudi je objasnila:

- Hari je bio smešten u zadnjem redu i nije sedeo iza svog brata kao što je bilo na poslednjoj službi. Harijev izraz lica je ukazivao na izvesno olakšanje dok se šalio sa Zarom dok koračao ka svom autu. On je Megan uputio široki osmeh koji je govorio da mu treba njena podrška.

Za razliku od njega, Vilijam se ponašao potpuno drugačije dok je prolazio pored Harija.

Hari i Megan Markl
Foto: Profimedia

On je podigao bradu u znak odlučnosti, činilo se da je na trenutak okrenuo glavu u drugom pravcu, pokazujući tako da je napravio barijeru u odnosu sa svojim bratom.

Posle jubileja prošlog leta, Vilijam i Hari su bili primorani da budu zajedno samo nekoliko meseci nakon smrti njihove pokojne bake kraljice. Obojica su se tada pojavili sa svojim suprugama Kejt i Megan kako bi izveli zajedničku šetnju u Vindzoru i kako bi pogledali cveće i druge poklone koje su građani ostavili. 

Ali uprkos naizgled privremenom primirju, čini se da se njihova veza dodatno pogoršala nakon Netfliks serije Harija i Megan i Harijevih kontroverznih memoara "Spare".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd