scattered clouds
16°C
26.04.2024.
Beograd
eur
117.1627
usd
109.3752
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

BOGATI SLANI SPECIJALITET NEODOLJIVOG UKUSA - "Harmonika" pileće PUNJENO BELO MESO je fantazija svakog gurmana (VIDEO)

23.07.2022. 19:44
Piše:
Srbija Danas
Belo meso
Belo meso / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic
Savršen predlog za ručak

Potrebno je:

- par pilećih grudi
- 50 g suve slanine
- 50 g kačkavalja
- malo šunke ili kulena
- 3 kisela krastavčića 
- 3-4 ljute feferinke
- začin za piletinu
- biber so, i ulje

OMILJENI PEKARSKI PROIZVOD SADA NAPRAVITE SAMI KOD KUĆE: Rol viršle od GOTOVIH KORA- deca će ih obožavati

OMILJENI PEKARSKI PROIZVOD SADA NAPRAVITE SAMI KOD KUĆE: Rol viršle od GOTOVIH KORA- deca će ih obožavati

DOMAĆA PITA SA MESOM BEZ KORA: Samo pomešajte sastojke, a jedan joj daje posebnu mekoću (RECEPT, VIDEO)

DOMAĆA PITA SA MESOM BEZ KORA: Samo pomešajte sastojke, a jedan joj daje posebnu mekoću (RECEPT, VIDEO)

Dodala SLANINICU I ŠUNKU - Recet za pripremu TESTENINE na bakin način, PIKANTNO, ukusno i hranljivo (VIDEO)

Dodala SLANINICU I ŠUNKU - Recet za pripremu TESTENINE na bakin način, PIKANTNO, ukusno i hranljivo (VIDEO)

Priprema:

Pileće grudi iseći popreko, posoliti i utrljati u začin za piletinu. Zatim naizmenično stavljati kačkavalj, slaninu, kulen, krastavčiće i feferonke.

Sipati malo vode.

Bakin recept
Bakin recept / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic

Premazati uljem, pa pokriti folijom. 

Peći oko 30 minuta, otkriti i peći  ukupno 50-60 minuta na 210 stepeni. 

 

Piše:
Srbija Danas
23.07.2022. 19:44