Četvrtak 07. dec 2023.
pilates

PILATES OSVAJA SRBIJU! Poznati instruktori održavaju radionice za sve ljubitelje! (FOTO)

Foto: Promo
Revolucionarni razvoj pilates zajednice u Srbiji - predstavnici Balanced body kompanija iz SAD-a u poseti Beogradu.

Nađa Hadžistević, instruktorka Like Pilatesa i Katarina Kuljača, instruktorka Feel Pilatesa uz veliko zalaganje i sa vizijom da se Pilates u Srbiji podigne na isti nivo kakav je dostigao u svetu uspele su da u Srbiju dovedu predstavnike Balanced body kompanije iz SAD-a.

Ono što Mercedes predstavlja u automobilskoj industriji, Balanced body predstavlja u svetu pilatesa jer su upravo oni najveći proizvođač pilates opreme i najveća škola pilates instruktora. U to će imati priliku da se u naredna tri dana uvere instruktori Pilatesa iz čitave Srbije na predavanjima koja će po prvi put u ovom delu Evrope održati Al Harrison i Nora St. John koji su zaduženi za obrazovanje i edukaciju u velikom gigantu Balanced body kompanije.

pilates
Foto: Promo

Al Harison, direktor je edukacije u BB-a poslednjih deset godina, dok je Nora St John, direktor programske edukacije i dvadeset godina je u svetu pilatesa. Počela je da radi kao instruktor, a poslednjih 10 godina radi u razvojnom programu edukacije BB-a. Došli su u Beograd i Srbiju sa željom da upoznaju našu pilates zajednicu i svojim znanjem i iskustvom doprinesu razvoju i usavršavanju iste, i to će činiti tokom ove nedelje u novootvorenom studio Like Pilatesa, ali i u studio Feel Pilatesa u Beogradu.

Al Harrison i Nora St. John su najbolji predavači i instruktori Pilatesa i u svetu su poznati kao predavači Balanced body kompanije koji drže predavanja i radionice na njihovim pokretnim školama pod nazivom "Pilates on Tour".

pilates
Foto: Promo

Otkud najprestižniji instruktori Pilatesa baš u Beogradu?

- Preserećna sam što sam konačno ostvarila svoju želju da Balanced body dovedem u Beograd i Srbiju. Pre par godina, moja drugarica i kuma Katarina Kuljača otišla je u Njujork na pilates edukaciju. Bila sam jako tužna što nisam i ja pohađala ta predavanja.

Ukucala sam na internet pretraživaču "Pilates u Evropi" – i pronašla informaciju o Balanced body kompaniji i njihovim predavanjima i edukacijama u Londonu, tačnije o njihovom planetarno poznatom “Balanced body on Tour”. I tako je sve krenulo. Obrela sam se u Londonu zajedno sa svojom kumom i tamo smo upoznale Noru. Svoju želju sam, pretočila u cilj i podelila sa Katarinom predloživši joj da mi budemo domaćini i da zajedno organizujemo dolazak "Balanced body" kompanije u Beograd kako bi našoj Pilates zajednici ponudili znanje, širinu, i povezanost kakvu Pilates zajednica dostiže u najrazvijenijim zemljama sveta.

Tako smo danas svi ovde zajedno da širimo priču o Pilatesu. Al i Nora kao gosti, a Like Pilates i Feel Pilates kao domaćini” – istakla je Nađa Hadžistević, instruktorka i vlasnica programa Like Pilates.

U četvrtak, 10. decembra u 14:00 časova u Studiu Like Pilatesa, Al i Nora održaće predavanje članovima srpske Pilates zajednice u okviru svoje “Pilates on Tour” škole Pilatesa koje se po prvi put održava u ovom delu Evrope.

Klikom na link OVDE možete videti vežbe koje će vašu guzu dovesti do savršenstva.

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
2 Beograd