Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОРГАНИЗУЈЕ СЕ ВЕЛИКА ГРАДСКА ТУРА: Искористите лепо време и ОБИЂИТЕ све НАЈАТРАКТИВНИЈЕ локације у Београду

27.08.2020. 16:58
Пише:
Промо
Beograd
Београд / Извор: Профимедиа

Не пропустите...

Последњих година у нашој престоници много се гради, а посебно је значајан број објеката и стамбених квадрата који се моментално налазе у изградњи. С друге стране, велика је и потражња за некретнинама, било оних купаца који траже савршен дом за себе и своју породицу, било оних којима је потребан пословни простор, било оних који би куповином некретнина инвестирали у будућност.

Ипак, у мору понуда, тешко је одабрати савршену некретнину. Управо зато, медијска кућа Блиц и најпопуларнији портал за купорподају некретнина Nekretnine.rs, заједно са својим партнерима на тржишту некретнина - Skyline, Wellport, Вождове капије и Белграде Waterfront – организоваће у петак, 28. августа, у периоду од 12 до 19 сати, као и у суботу 29. августа од 9 до 15 сати, догађај под називом Велика градска тура – Powered by Emmezeta.

У питању су дани отворених врата инвеститора, што представља први догађај ове врсте на тржишту становања у нашој земљи. Сада имате прилику да само два дана обиђете све најатрактивније новоизграђене објекте у Београду, као и оне који су још увек у изградњи - изабране станове, апартмане, пословне просторе, гараже и друге облике новоградњи - упоредите њихове врлине и мане и одаберете баш оно што вам највише одговара.

Током оба дана, на локацијама Skyline, Wellport и Вождове капије објеката, као и зграде BW Аурора у оквиру пројекта Белграде Waterfront, чекаће вас овлашћени представници инвеститора, који ће бити ту да одговарају на сва ваша питања, упознају вас са свим детаљима о квалитету градње, коришћеним матерјалима и локацији на којој се граде и помогну вам да направите прави избор.

Опреми дом на једном месту – у Emmezeti!

А, наравно, када се определите за дом или пословни простор, пред вама је нова авантура – опремање. Велики је број питања: где набавити намештај, коју технику одабрати, који стил је актуелан, која декорација се уклопа... И још много других.

Одговоре пронађите у Emmezeti, која вам пружа могућност да све купите на једном месту – намештај, белу технику, мале кућне апарате, мултимедију и декорацију. Велики распон ценовног ранга, одговараће сваком кућном буџету. Уколико желиш да се ослониш на професионалца, Emmezeta нуди решење и за то. Приликом доласка у продајни центар, на лицу места можеш да потражиш помоћ од Emmezeta дизајнера ентеријера. Дизајнираће твој простор у складу са твојим жељама и могућностима.

На овај јединствени догађај се до петка, 28. августа можете пријавити посетом порталу Nekretnine.rs, где ћете добити све потребне информације, као и прецизан списак локација и инвеститора који учествују у Великој викенд тури powered by Emmezeta.

BW Аурора – Живот окупан сунцем

Од давнина су људи ценили благодети сунчеве светлости која позитивно утиче на наше расположење, сан и здравље. Управо због тога, зграда BW Аурора у оквиру Белграде Waterfront пројекта, која ће бити завршена 2021. године, својим станарима пружа могућност да се свакога дана пробуде у дому окупаном сунцем и започну дан пуни полета и оптимизма. Оријентација зграде ка истоку омогућава поглед на панораму старог дела града и природу обасјану сунцем. Смештена преко пута Савског парка, а надомак реке и Сава Променаде, BW Аурора представља идеалан савремени кутак у коме се урбани простор хармонично стапа са околном природом.

Спојем класичне префињености и модерног комфора у свим становима, BW Аурора доноси ново искуство становања, пружајући станарима бројне погодности попут приватне гараже, рецепције и видео надзора. С обзиром на то да се ова зграда налази у оквиру Белграде Waterfront пројекта, у њеној близини се налазе грандиозна Кула Београд и највећи шопинг центар у региону Галерија Белграде, који ће станарима обезбедити активан и испуњен живот, обогаћен бројним садржајима.

Wellport - први кондоминијум на Новом Београду

Први кондоминијум на Новом Београду Wellport гради компанија Схикун & Бинуи Гроуп. Модерни комплекс имаће 500 најсавременије опремљених стамбених јединица различитих структура – од студија до петособних станова. Wellport је пројектован тако да станарима пружи премиум квалитет градње са акцентом на природним материјалима и опреми у складу са најмодернијим технологијама, као што је Смарт Хоусе систем.

Wellport ће имати приватни парк, два игралишата за децу, теретану на отвореном, простор за кућне љубимце, подземне гараже са паркинг местима. Безбедност станара ће бити на највишем степену захваљујући рецепцији и картичном приступу, професионалном обезбеђењу и видео надзору 24/7. Продајна канцеларија и показни стан налазе се у Улици Тадије Сондермајера 1, а ексклузивна продаја станова поверена је компанији ЦБС Интернатионал, која је део Цусхман & Wakefield групе.

Пројекат Skyline Белграде – луксузна оаза у центру града

Стамбено–пословни комплекс Skyline Белграде простираће се на више од 100.000 квадратних метара у центру Београда, у Улици кнеза Милоша. Комплекс се састоји од три куле - централне пословне и две стамбене куле. Прва стамбена кула је завршена почетком године и дочекала је своје прве станаре. Skyline Белграде нуди изузетан квалитет градње са нагласком на природним материјалима и пажљивом одабиру опреме у складу са најсавременијим технологијама и захтевима енергетске ефикасности. Станови су осмишљени као јединствени, квалитетни и комфорни домови. Посебна пажња посвећена је балансу амбијенталних зона за сваког члана породице, па станове карактеришу простране собе, велика природна осветљеност, функционалност и најбољи квалитет завршних радова и опреме.

Поред престижне локације у центру града, Skyline Белграде нуди и јединствене додатне садржаје – од највећег приватног базена у граду, преко најсавременије Spa&Gym зоне, двадесетчетворочасовне рецепције, видео надзора, професионалног одржавања,

до подземног паркинг простора на шест нивоа са картичним приступом. Инвеститор пројекта Skyline Белграде је АФИ Еуропе Сербиа, доказани лидер на тржишту у архитектонском и урбанистичком смислу који је присутан на нашем тржишту од 2005. године. Ексклузивна продаја станова поверена је водећој консултантској кући за некретнине у Србији – ЦБС Интернатионал, која је део Цусхман & Wakefield групе.

Вождове капије – први кондоминијум на Вождовцу

Стамбено-пословни комплекс Вождове капије налази се у срцу Вождовца и простире се на више од 70.000 квадратних метара. По угледу на најсавременије светске кондоминијуме, први комплекс тог типа на овој општини обухвата највећи приватни парк на овој градској општини, са садржајима прилагођеним за све старосне групе, укључујући безбедно игралиште за најмлађе, простор за кућне љубимце и први приватни терен за падел у Србији. Безбедност станара је на највишем нивоу – комплекс има централну рецепцију, професионално обезбеђење и видео надзору 24/7.

Овај модеран комплекс имаће око 700 стамбених јединица различитих структура, а тренутно се више од 400 породица уселило у своје домове управо у Вождовим капијама. Инвеститор овог пројекта је израелска компанија Схикун & Бинуи Гроуп која је већ годинама присутна на домаћем тржишту са низом успешно реализованих пројеката. Продајна канцеларија и показни стан налазе се у Улици Војводе Степе број 310, а ексклузивна продаја станова поверена је водећој консултантској кући за некретнине у Србији, ЦБС Интернатионал, која је део Цусхман & Wakefield групе.